Şimdiki undead avcılarının atası bir kez daha sinemayla buluşmaya hazırlanıyor!

Yıl 1992. Korku filmlerinde çok ses getiren (en azından bazılarımız için) Army of Darkness filminin ortaya çıkışı. Bruce Campbell’in Ash karakterini canlandırdığı filmde ölülerin dirilişini ve bunlara karşı bir adamın olağanüstü savaşını gördük. Belki de filmi, diğerlerinden ayıran en büyük özellik, filmin amacının seyirciyi korkutmaktan çok güldürmeye yöneltmesiydi. Özellikle o yıllar için çok iyi bir film olan Army of Darkness için devam filmi çekilecek.

Yeni filmde de Bruce Campbell’i Ash rolünde, elinde elektrikli testeresi ile göreceğiz. Filmin senaryosu ise Sam Raimi tarafından yazılacak.

Unutanlar, ya da bilmeyenler için ama en önemlisi bir fikrinizin olması için Army of Darkness’ın fragmanı. İyi seyirler.

http://youtu.be/UD_82kvQLkA

Author

Lisans bitti, yüksek lisans bitti, askerlik bitti ama yazmaya ve FRP'ye olan ilgisi bir türlü bitmedi. Tam bir Frp tutkunu, hoş sohbet, biraz umursamaz biraz da tembel. Nerede kötü adam varsa onu sever. İyilikten hoşlanmayan bir süper kahraman. Bir Batman değil ama bir Robin. İzini bulmak için Facebook'a Seçkin Özcan yazmanız yeterli. Face'i var, sohbet için. Bir de artık kızılı var.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.