Chadwick Boseman’in ölümün ardından bir sonraki Black Panther’ın kim olacağı büyük bir merak konusu olmuştu. Kevin Feige’nin yaptığı açıklamalarda Black Panther için yeni bir oyuncunun seçilmeyeceği ve Chadwick’in, özel efektlerle filme dahil edilmeyeceğini öğrenmiştik. Bu açıklamalar sonucunda artan merakımız dün son buldu ve Black Panther: Wakanda Forever filminden yeni bir fragman yayınladı! Bu fragman sayesinde hem yeni Black Panther’imizin kimliğini öğrendik hem de Ironheart’ı ilk defa dünya gözüyle kostümü içerisinde görmüş oldu.

Black Panther: Wakanda Forever’ın yayınlanan ilk fragmanının son sahnesinde gözüken Black Panther’i analiz eden hayranlar bunun bir kadın bedenine ait olduğunu söylemiş ve kostümü Nakia veya Shuri’den birinin giyeceklerini söylemişti. Biz de ilk fragman incelememizde buna değinmiştik. Teoriler doğru çıktı ve Shuri, abisinden kalan emaneti üzerine geçirerek bir sonraki Black Panther oldu. Tabii bu kararın hayranları ikiye böldüğünü söylememe gerek yok diye düşünüyorum. Bir taraf Shuri’nin bu rol için uygun olmadığını düşünürken, diğer taraf Shuri’nin abisinin mirasını devam ettirmesini gayet makul buluyor. Her ne kadar ben Shuri’nin Black Panther kostümünü giymesi için yeteri kadar dövüş beceresini olduğunu düşünmesem de hikâyesinin duygusal yönü bende ağır basıyor ve ben de yeni Black Panther olmasını destekliyorum.

Öte yandan bu fragmanda, sadece birkaç küçük sahnesini görme fırsatı bulduğumuz Ironheart’ın, yeni zırhıyla birlikte ilk uçuş denemelerine şahit oluyoruz. Zırhın özellikle sırt kısmının, Iron Man’in son zırhlarına benzediğini düşünüyorum ben. Ama biraz daha amatör bir zırha benziyor ve bu da çok doğal. Zira sevgili Riri Williams’ın ilk zırhı olacak bu. Bir de hikâyeye güzel yedirseler mis gibi olur.

Fragmanın benim için asıl kahramanı ise Namor’un ta kendisiydi! Marvel çizgi romanlarının ilk kahramanı daha doğrusu anti-kahramanı olan Namor karakterini MCU’da görmek için yanıp tutuşuyordum. İkinci fragmandaki Namor’un aksiyon sahneleri, kendisinden beklediğim her şeyi bana verecek gibi duruyor. Heyecanım birken iki hatta üç oldu desem yeridir. Bir an önce gelsin, izleyelim!

Siz nasıl buldunuz Black Panther: Wakanda Forever fragmanını sevgili geekler? Sizce Shuri, Black Panther kostümüne yakışacak mı? Ironheart’ı ne kadar göreceğiz? Namor beklediğimiz kadar güzel olacak mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.