Black Widow filminin çıkmasına az bir zaman kalmışken Marvel bizlere filmle ilgili yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Dört yeni poster ve bir de TV spot ile tekrar kendisini merak ettiren Black Widow, daha ilk fragmandan bizden olumlu eleştiriler almış ve ilgimizi çekmişti. Ajan Romanoff’un geçmişine gideceğimiz ve ailesiyle tanışacağımız filmden şimdiye kadar elimize geçenler, yeni gelen posterler ve spot video ışığında şunu söylemek lazım ki bizi güzel bir Marvel filmi bekliyor gibi gözüküyor.

Yayınlanan posterler filmdeki dört ana karakteri yani Natasha Romanoff ve ailenin diğer üyelerini bizlere sunuyor. Marvel’in Black Widow filminin genel tasarım hatlarında kullandığı kırmızı tema ile bezeli posterlerde asıl karakterimiz Natasha Romanoff, kardeşleri Yelena Belova, Melina Vostokoff ve ailenin babası olan Red Guardian‘ımız Aleksei Shostakov karakterlerini görüyoruz. Birleştiğinde tam bir aile tablosu olan bu posterler ayrı ayrı da oldukça hoş duruyor.

Black Widow ile ilgili elimize geçen bir diğer yeni materyal de bir Super Bowl programı esnasında yayınlanan TV spot videosu oldu. Otuz saniyelik kısa bir video ile tekrar karşımıza çıkan Black Widow, bize filme dair yepyeni ipuçları sunmasa da merakımızı tazeliyor.

1 Mayıs 2020 tarihinde beyaz perdede seyirci karşısına çıkacak olan Black Widow filminin yeni spot videosu, bizi yeniden Natasha Romanoff ve ailesiyle bir araya getiriyor. Videoda “Yenilmezler benim ilk ailem değil” diyen Natasha Romanoff’u, bir sahnede ailesiyle el ele iken başka bir sahnede de Taskmaster ile kapışırken görüyoruz. Rakibinin hareketlerini ezberleme yeteneğiyle bilinen Taskmaster, videoda bir sahnede tıpkı Kaptan Amerika’nın yaptığı gibi kalkanını yerden bir fırlatışla alıveriyor. Filmin belki de en çok merak edilen unsurlarından biri Taskmaster ve onun bu taklit yeteneğinin nasıl işlendiği olsa gerek.

Black Widow filminin izleyiciyle buluşmasına sayılı zaman kalmışken elimize geçen yeni materyaller filme karşı beklentimizi dengeli tutuyor ve merakımızı devam ettiriyor. Açıkçası solo bir Black Widow filmini çok bekliyor muyduk tartışılır ama güzel bir Black Widow filmi çıksa tabii ki bayılarak izleriz. Umarız Marvel ortaya izlemesi keyifli bir film çıkarır.

Author

tasarımcı, fotoğrafçı, oyuncu, teknolojisever, soundtrack delisi. her türlü online mecradan ulaşmak için: @mfurkanakyuz

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.