Bakın, ben pek dizi takip eden bir insan değilim. Takip etmeyi sevmem bir kere, güncel olarak dizi takip etmek beni genelde stres eder. Bu öylesine kalıp bir huydur ki bende artık, küçüklükten beri doğru düzgün takip edebildiğim çok az dizi olmuştur. Lakin benim gibi böylesine illet bir insanın bile boyun eğdiği, her sezonunu fal taşı gibi açık gözlerle takip ettiği, beklediği, gün saydığı, çıkar çıkmaz yeni bölümünü tükettiği bir dizi mutlaka bulunur. Abarttığımı düşünebilirsiniz ama abartmıyorum, gerçekten de Brooklyn Nine Nine benim böyle hevesle takip ettiğim birkaç diziden birisi.

Bu sefer bu heves yerini buruk bir mutluluğa bırakmış durumda. Yeni sezondan fragman geldiği için çok mutluyum, artık en yakın arkadaşlarımdan hallice gördüğüm Brooklyn Nine Nine ekibini çok özlemiştim ve onların maceralarını bir kez daha izleyeceğim için kesinlikle mutluyum. Bunun yanında, bu sezonun final sezonu olması beni bir miktar üzmüyor değil. Söz konusu Brooklyn Nine Nine olunca önceki sezonları yeniden ve yeniden izlemekten bıkmayan birisiyim neyse ki, şu sezon gelsin de bir öncekileri de yeniden döneceğim mutlaka.

Gerçekten Boyle’un fragmanın başında da dediği gibi yaşlı Peralta ve yaşlı Boyle’u birlikte suçluları avlarken izlemek isterdim fakat her güzel şeyin bir sonu vardır tabii ki. Bütün bu zırlamamla beraber şunu da söylemek istiyorum ki iyi ki her güzel şeyin bir sonu var. Canım dizimin diğer şanssız güzelim diziler gibi sakız gibi uzaması yerine güzel bir yerinde noktalanmasını isterim. Yeni sezona çok az kaldığı için de heyecanlıyım ayrıca!

Final sezonu için 12 Ağustos gibi bir tarih vermişler, ilk iki bölüm yine art arda yayınlanacak, sonrakileri de haftalık izleyeceğiz. Fragmandan anladığımız kadarıyla bu sezonda çoğunlukla Amy ve Jake’in hem tam zamanlı anne baba hem de tam zamanlı birer polis olarak hayatlarını idame ettirmeye çalışmalarını göreceğiz. Fragmanda bile birçok yerde kıkırdadığımı itiraf etmem lazım, çok güzel bir sezon geliyor gibi.

Fragmanda ayrıca Chelsea Peretti’yi görüyoruz, bu da bizim aklımıza Gina Linetti geri mi dönüyor gibi soruları elbette getiriyor. Ben son sezon için tüm ekibi yeniden toplayacaklarını, bu sebeple de Gina’yı gerçekten de sezon boyunca olmasa da bir veya iki bölümde göreceğimizi düşünüyorum. Mutluyum, biraz da üzgünüm, ayrıca yeni sezon için heyecanlıyım.

Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Author

Batı Edebiyatları okur, kedi sever. Bir de buralarda yazıp çizer. @mightbeyagmur

1 Comment

  1. Emin Özdenvar Reply

    Son sezonu geçen hafta bitirdim ve her ne kadar 9. sezon 9. bölümde final yapması fikri kulağa harika gelse de bitmesine aşırı üzülemiyorum. Ben de bayılıyorum diziye, izlediğim her bölümünde kahkaha attığım tek sitcom oldu galiba. İlk 5 sezon müthiş, 6. sezon da yine güzelken 7. sezonda dram dozajının komedinin yerini aldığını hissettim; hala güzeldi bu karakterleri izlemek ve aktı ama komedisi tatmin etmedi, güldüğüm pek sahne olmadı ne yazık ki. İnşallah ilk 5 sezon ya da en kötü 6. sezon kadar güzel olur ama 7. sezon gibi komedi yönünden daha zayıf olmaz. Ayrıca Gina dizide tek sevmediğim karakter, zerre komik gelmiyor mizahı da; gitmesine çok sevinmiştim, inşallah tek bölümde gözükür yine.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.