Daha dün Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon’ın kendi resmi hesaplarından paylaştığı, Spider-Man serisinin üçüncü filminin sahte isimlerini konuşmuştuk. İlk başta Tom Holland’ın sızdırdığını düşündüğümüz fakat daha sonra bunun organize bir dalga geçme operasyonu anladığımız paylaşımlar, bizi oldukça eğlendirmişti. Marvel’ın, Tom Holland’ın her şeyi sızdıran düşük çenesine bir çözüm bulduğunu sanıp tebrik etmiştik. Fakat Marvel bundan çok daha iyisini bulmuş ve Tom Holland’ın hiçbir şeyi sır saklayamamasını bir pazarlama hamlesine dönüştürmüş. Sevgili geekler, lafı daha fazla uzatmadan size, Spider-Man serisinin üçüncü filminin adını takdim ediyorum: Spider-Man: No Way Home.

Spider-Man deyince bu aralar herkes; Tobey Maguire, Andrew Garfield ve Tom Holland üçlüsünden birini seçiyor ve en sevdiği Spider-Man filmlerinin onun seçtiği aktörü filmleri olduğunu savunmaya başlıyor. Bu üç oyuncudan hangisi kendimize yakın geliyorsa onun canlandırdığı Spider-Man’i daha çok seviyoruz. Fakat tüm bunlar bir yana, gerek şu andaki Marvel Evreni’ni içselleştirdiğimden, gerek internetin her geçen gün daha da fazla kullanılması sayesinde oyuncular ile çok daha yakınlaşmamdan, gerekse Spider-Man: Homecoming filminin tüm oyuncularının tatlılığından dolayı sanki Tom Holland’ı ve onun başrolünde olduğu Spider-Man filmlerini biraz daha fazla seviyorum gibime geliyor. Dün yapılan sahte duyurulardan sonra bugün filmin isminin duyurulma şekli de bu düşüncemi destekliyor. Bu insanlar aşırı samimi geliyor bana ya!

Yani Tom Holland’ın, filmin yönetmeni Jon Watts’ın odasından Spider-Man: Homecoming’de, Peter Parker’ın “Find X” ile t-shirtünden çıkmasından tutun, Zendaya ve Jacob Batalon’ın onu kapı önünde beklemesine kadar her şey o kadar tatlı ki videoda. Gerçekten neredeyse bu insanların, milyon dolarlık marka değerlerinin olduğunu aklımızdan çıkıyor. Bir de fragmanın devamında Tom Holland’ın “Bana niye güvenmiyorlar ki?” sorusuna Zendaya ve Jacob’ın “Ciddi misin?” minvalinde verdiği cevaplar o kadar komik ki, bayılıyorum ya bu ekibe!

Fragmanın sonunda filmimizin ismini asıl açıklayan beyaz tahtayı incelemek ise ayrı bir zevkti doğrusu. “Home” kelimesi üzerinden yapılan beyin fırtınalarının izlerini görmek çok tatlıydı. “Work From Home” ile pandemi göndermesi, “Home Alone” adının üstüne “telif hakları” yazılması, “Far From Home” başlığına “Bunu zaten yaptık” demeleri gerçekten çok eğlendirdi beni. Ayrıca bence film adını bu şekilde Tom Holland’ın artık bir fenomen haline gelmiş “film ismini sızdırma” esprisiyle yapmaları, pazarlama açısından harika bir fikir, bunu da takdir ettim.

Gelecek yılbaşında “sadece” sinemalarda gösterilecek Spider-Man: No Way Home, “sinemalarda” yazısı ile beni heyecanlandırdı. Sizce gelecek sene bu filmi sinemaya gidip rahat rahat izleyecek miyiz? Artık ne olur bari bu filmi, gidip sinema koltuklarımızda rahat rahat izleyelim.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.