1 CAPTAIN AMERICA

 

Ülkemizde vizyona giriş tarihi 4 Nisan 2014 olan Captain America: The Winter Soldier’ın son afişleri yayınlandı. Üstte gördüğünüz Britanya versiyonu, Amerikan versiyonunda ise Cap’in maske kapalı, Black Widow ve Fury ise biraz daha geride.

Ne yalan söyleyelim, ilk görünce “Bugüne kadar yapılanlar arasında en iyisi bu” dedik. Bu düşüncemiz ise Allah için pek sürmedi… Öncelikle Marvel’ın sinematik evrenini bir arada tutan Japon yapıştırıcısı Nick Fury’nin ilk defa cidden ön planda olmasını sevdik, onu ayrı söyleyelim. Ama detaylara inince hakikaten garip şeyler ortaya çıkıyor. Scarlett Johansson’un ahenkle dalgananan saçları bir garip, halihazırda dünyanın en seksi bulunan kadınlarından biri olmasına, yeterince kıvrımlı bir vücuda sahip olmasına rağmen yapılan Photoshop ise daha garip. Fury Cap’in kafasının arkasında garip bir böcek falan görmüş, buna da eminiz. Fakat bizi en çok çarpan Robert Redford oldu. Suyun üzerinde yürüyormuş gibi durmasını geçtim, sanırım kendisinin pozunu şundan çalmışlar:

 

leo

 

 

Benzerliği göremediniz mi? Şöyle yapalım…

 

PAYOFF_UK_rgb

 

 

Görüyorsunuz değil mi? Afiş tasarımcılarına 9gag, Reddit ve 4chan’ı yasaklamak lazım. Geldikleri hâle bak. Neyse, biz yine de sineye çekip filmi beklemeye koyulalım. Bu sırada afişin (yüksek çözünürlüklü) Amerikan sürümüne göz atmak isteyenleri de ikinci sayfaya alalım. Redford orada da “strutting” hâlinde!

1 2
Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.