İnsanlık olarak hayatımızı gün be gün yaşarken bazen ölüm ve hastalık gibi her şeyden daha önemli sorunları göz ardı edebiliyor hatta unutabiliyoruz. Kendimizi ve sevdiğimiz insanları ölümsüz zannediyoruz. Tabii bunun böyle olmadığını anladığımız gerçekler yüzümüze vurulduğunda da ölmüşten beter oluyoruz. Hollywood’un en gözde yıldızlarından biri olan hatta şimdilerde National Geographic için insan bedeninin sınırlarını zorlayan Chris Hemsworth, kendisine Alzheimer teşhisi konulduğu için oyunculuk kariyerine ara verdiğini açıkladı!

National Geographic kanalı için yürüttüğü “Limitless” programında yaşlanmayı ve ölümü yavaşlatmanın sırlarını arayan Chrish Hemsworth bu program için verdiği testler sırasında hem annesinden hem de babasından APOE4 geni aldığını öğrendi. Testleri yapan doktorun “Sonuçları size kamera arkasında söylemek isterim.” diye açıklama yaptığı Chris Hemsworth, Alzheimer olma ihtimalinin normal insanlardan sekiz ila on kat daha yüksek olduğunu öğrenir öğrenmez ani bir kararla oyunculuk kariyerine ara verdiğini duyurdu.

Daha dün biz, “‘Sonsuza kadar Thor’u canlandırabilirim, daha yapacak bir sürü şey var’ diyen adam neden birdenbire sözünden caydı?” diye merak ederken bugün gelen oyunculuğa ara verme açıklaması bizi derinden yaraladı. Hâlihazırda sözleşme yaptığı tüm yapımları tamamladığını açıklayan Chris, bundan sonra ailesine ve çocuklarına daha fazla zaman ayıracağını söyledi. Şimdilik bu aranın ne kadar devam edeceğini bilemiyoruz ama çok sevgili Chris Hemswort’e tüm geek alemi olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor ve onu yeni yapımlarda görmek için gün saydığımızı bilmesini istiyoruz.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.