tumblr_ni71ppbiSp1tw7l9eo9_1280

 

Dark Souls II’nin yeni jenerasyon için gelecek bombastik versiyonu “Scholar of The First Sin” eninde sonunda gelecek. Fakat o gelene kadar From Software durur mu? Yapıştırmış güncellemeyi.

Son çıkan üçleme indirilebilir içerik epey dolu olsa bile, Dark Souls II oyuncuları artık oyunun PvE içeriğini tamamen bitirmiş durumda. Hal böyle olunca insanlar er meydanında birbirini türlü türlü acı verici silahla parçalamaktan başka bir şey yapmıyor artık. Bunu gören From Software, oyunun multiplayer metasını 5 Şubat’ta çıkartacağı yeni güncellemeyle epey değiştiriyor.

Tabii değişecek şeyler sadece multiplayer metası değil, oyuna bayağı bir hikaye içeriği de ekleniyor.

Şimdi, biraz 5 Şubat’ta bizleri neler bekliyor onlara değineyim;

– Oyuna Scholar of The First Sin isimli yepyeni bir karakter ekleniyor. Bu karakter aynı zamanda çıkacak yeni jenerasyon versiyonuna adını veren karakter. Kimdir nedir bilemiyoruz.

– Oyunda eşyaların üzerinde yazan şeyler güncelleniyor. Japonca’dan Amerikancaya epey bir çeviri hatası mevcut oyunda bildiğiniz gibi.

– Covenant of Champions’a girerseniz artık düşmanlar sınırlı sayıda değil sürekli spawn olacak. Bu oyuna beş yüzüncü kez yeni başlayanlar için çok önemli bir değişiklik.

– Oyunun multiplayer kısmının içine eden Soul Memory olayını kontrol etmek için Agape Ring isimli bir yüzük ekleniyor. Bu yüzük sayesinde PvP’de kazandığınız ruhlar, artık Soul Memory’yi etkilemeyecek.

– Rusted Coin etkisi güçleniyor, Awestone droplama şansı artıyor.

– Bonfire’da mekan seçim ekranı artık online aktivitenin yoğunlukta olduğu yerleri gösterecek.

– White Phantom zaman limiti çok yükseliyor, artık boss öldürdükten sonra kaybolan arkadaşlar yok. Baya co-op yapabileceksiniz uzun sürelerle.

– New Game+ oyuncuları artık yeni oyuncuların dünyasına girebilecek, yani College Fuckfest geri dönüyor.

– Bunun dışında oyuncuların birbirleri ile eşleşmesi çok daha rahat olacak.

– İstilacılar başka düşmanları çağırmak için istila ettikleri dünyada eşya kullanamayacak.

En önemli online değişiklikler bunları, bunu dışında pek çok ayarlama ve düzeltme var. Özellikle covenant seviyelerinin artmaması ile ilgili hatalar tamamen giderilecek, yani artık Blue Sentinel’de seviye atlamak daha kolay olacak.

Ne diyelim, oyunun böyle bir şeye ihtiyacı vardı ve bütün bu değişiklikler Dark Souls II’nin ömrünü epey uzatacak gibi görünüyor.

 

 

Author

14 Yaşından beri oyunlarla ilgili yazıyor, Trgamer, Oyungezer, Merlin'in Kazanı ve daha pek çok platformda yazdı. Arada dizi yazar, şu anda bir kitap yazıyor, insanlık onurunun depresif müziği yeneceği günü bekliyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.