Bu zamana kadar iyi ve kötü filmlerin yanı sıra birçok garip film izledik. Yanlış anlaşılma olmasın burada garipten kastım, kendimizi garip hissettiren fakat güzel olan David Lynch’in Eraserhead’i ya da John Waters’ın Pink Flamingos gibi filmlerden bahsetmiyorum. Bahsettiğim şey tam olarak izlerken “Böyle bir şey neden var, ben neden böyle bir şeyi izliyorum?” diye kendinize soru sorduğumuz filmler.

Tam olarak bu tarz filmlerin en büyük yıldızlarından biri olan Nicolas Cage, bana kalırsa tam olarak adlandıramadığımız bu film türünün en büyük örneklerinden birini vermek adına kendi hayat hikâyesini filmleştirme kararı aldı ve başrolüne de kendi geçti. Daha önce de haberini yaparken bir türlü anlam veremediğimiz bu yapımdan haberler geldikçe daha da garip bir hal almaya devam ediyor. Variety’nin dün gece yaptığı habere göre Nicolas Cage’in başrolünde olacağı filme, Mandalorian olarak kalbimizi kazanan Pedro Pascal’dan sonra Neil Patrick Harris de katıldı!

Nicolas Cage, kendi hayatını canlandıracak Nicolas Cage’i oynayan, Nicolas Cage’i oynayan, Nicolas Cage’i oynayan Nicolas Cage’i oynuyor.

Nicolas Cage’in kurgulanmış bir hayat hikâyesini anlatacağı, The Unbearable Weight of Massive Talent gibi oldukça mütevazı bir isme sahip olan filmde Neil Patrick Harris, Cage’in menajeri rolünde oynayacak. Film, kendisini ekonomik olarak kötü bir durumda bulan Nicolas Cage’in, Pedro Pascal’ın canlandırdığı oldukça zengin bir hayranının doğum gününe gitmesi karşılığında bir milyon dolar almasıyla başlayacak olan olaylar silsilesini konu alacak. Bu noktadan sonra kendisini mafyanın ortasında bulan Cage bu durumdan kurtulmaya çalışacak.

Yani açıkçası şöyle bir bakınca filmin hiçbir taraftan oluru yok gibi geliyor. Öte yandan filmin kendisini de ciddiye almadığını düşünürsek belki de öylesine izleyip, çıkacağımız eğlenceli bir yapım olur biz de keyif alarak izleriz. Fakat yine de bu noktada Nicolas Cage’in gerçekten oldukça sıra dışı bir insan olduğunu kabul etmemiz gerek. Yani kendi hayatından kurgu bir hikâyeyi anlattığı filmin başrolüne kendi geçip bir de adına The Unbearable Weight of Massive Talent gibi bir ad vermek gerçekten öyle herkesin yapacağı bir olay değil. Kim bilir belki de yıllar sonra tıpkı The Room’un çekilme hikâyesini anlatan The Disaster Artist filmi gibi bir film çekilir. Hatta onun da başrolünde Nicolas Cage oynar.

Gerçekten bu noktada sizin bu filme olan yorumunuzu merak ediyorum. The Unbearable Weight of Massive Talent sizce nasıl bir film olacak? Sinemada izler misiniz bu filmi?

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.