Netflix tarafından yayınlanacak olan Scott Pilgrim anime serisinin seslendirme kadrosu duyuruldu. Scott Pilgrim vs. the World filminden akla kazınan tüm oyuncular, anime serisinin seslendirme kadrosunda olacak. Filmin yönetmeni, serinin başındaki isim ve çizgi romanın yaratıcısı da serinin senaristi olacak.

2004-2010 arasında Bryan Lee O’Malley tarafından yaratılan Scott Pilgrim serisi, çizgi roman seven, sevmeyen herkese tavsiye edilebilecek bir eserdi. Cornetto üçlemesi ve Last Night in Soho filmlerinin yönetmeni olarak bildiğimiz Edgar Wright da 2010 yılında Scott Pilgrim vs. the World filmini çekerek, karakteri bir külte çevirdi. Filmde bas gitar çalan bir geek olan Scott Pilgrim, okul arkadaşı Ramona Flowers’a âşık olup onun 7 kötü eski sevgilisiyle mücadele etmek zorunda kalıyordu. Süper güçler, alt kültür esprileri ve gençlik aşkları derken film büyük bir beğeni topladı ve bundan tam on yıl sonra Edgar Wright bu evreni devam ettirmek istediğini duyurdu. Sözünü de tuttu. Scott Pilgrim anime serisi sonunda gerçekleşiyor ve filmin oyuncuları bu sefer seslendirme sanatçıları olarak geri dönüyor. Edgar Wright projenin başındaki yapımcı ve Bryan Lee O’Malley de serinin senaristi olacak. Yapımcı stüdyo ise Science Saru.

Duyurulan seslendirme kadrosundaki isimler şu şekilde: Michael Cera (Scott Pilgrim), Mary Elizabeth Winstead (Ramona Flowers), Satya Bhabba (Matthew Patel), Kieran Culkin (Wallace Wells), Chris Evans (Lucas Lee), Anna Kendrick (Stacey Pilgrim), Brie Larson (Envy Adams), Alison Pill (Kim Pine), Aubrey Plaza (Julie Powers), Brandon Routh (Todd Ingram), Jason Schwartzman (Gideon Graves), Johnny Simmons (Young Neil), Mark Webber (Stephen Stills), Mae Whitman (Roxie), Ellen Wong (Knives Chau).

Çizgi roman, film, video oyunu ve anime derken Scott Pilgrim dünyası giderek genişleyecek gibi duruyor. Çıkış tarihi şimdilik belli olmayan seriyi ve devamında neler olacağını heyecanla bekliyoruz.

Author

Sabah kuşağı çizgi filmleri müdavimi.

1 Comment

  1. İnanılmaz olacak. Tüm orijinal oyuncu kadrosunun geri gelmesi için buradayım.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.