YouTube’un en popüler ve en baba serilerinden Epic Rap Battles of History, çok uzun bir ara verdiği üçüncü sezonuna en sonunda bugün geri dönüş yaptı. Normalde Ekim gibi başlayıp, Mayıs-Haziran’a kadar sadece Noel ve Şükran Günü dönemlerinde ara veren ERB’nin bu sezonki Noel tatili bir hayli uzun sürmüştü. Ama belli ki sağlam bir geri dönüş planlıyorlarmış!

ERB’nin kendi tabiriyle “Season 3.5″‘ine dönüşü Rick Grimes vs. Walter White müsabakasıyla oldu. Walking Dead’in şerifi Rick, biricik Heisenberg’imiz Walter White ile kapıştı. Şimdiden söyleyelim, eğer The Walking Dead veya Breaking Bad’den birini izlemiyorsanız şarkı bolca spoiler içeriyor, yanabilirsiniz. Uyarmadı demeyin. Bizim şahsi fikrimiz, Season 3.5’un biraz zayıf açıldığı yönünde. Dürüst olmak gerekirse en son yayınlanan bölüm, Donald Trump vs. Ebenezer Scrooge aklımızı başımızdan aldıktan sonra, Rick ve Walter’ın kapışmaları biraz sıradan kaldı.

Bakalım sezonun geri kalanında nasıl bir çizgi izleyecekler? Bundan sonra ERB kesintisiz, her iki haftada bir karşımıza çıkacak. Daha önceki videolardan Rhett & Link, Smosh gibi YouTube’cuların konuk olacaklarını da biliyoruz. Buyurunuz efendim, Rick Grimes vs. Walter White videosu aşağıda. İyi seyirler!

Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.