1780614_564725536953168_2140714231_n

Öncelikle “Kontakt 4 ne ola ki?” sorusunu cevaplayayım: İçinde fantastik bilim kurgunun her bir türünü bulabileceğiniz (kart oyunlarından FRP’ye), cosplay yarışmaları yapılan, bir sürü bilim kurgu ile ilgili satışın gerçekleştiği (RPG kitapları, zarlar vb.) bolca da oyunun olduğu bir toplantı bu Kontakt. 15-16 Şubat’da düzenlenecek olan etkinliğe gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. (Şayet ben ilk üçünü gittim ve fazlasıyla memnun kaldım, deneyim konuşuyor yani) Ayrıca fantastik insanlarla tanışmak için de şahane bir fırsat. (Kim bilir kaç rpg ekibi kurulmuştur…)

Bana kalırsa etkinlik kadar ondan birkaç şey taşımak, daha sonra da bu eşyalara bakıp güzel anıları yad etmek de yine güzel davranışlardan. Kontakt yetkilileri de aynı şekilde düşünmüş olacaklar ki güzel bir Kontakt Koleksiyon Paketi hazırlamışlar. Paket içinde Magic the Gathering ve Warhammer ile ilgili birer sürpriz, özel baskılı bardak altlıkları ve kontakt da kullanılacak olan bir bilet çıkıyor. Tabi hepsi bu kadar değil, ama farklı sürprizleri görmek için Kontakt Paketine sahip olmanız biraz gerekli.

Paketin fiyatı 50 TL, Beşiktaş’da bulunan Pegasus Oyuncak’da satılıyor. Belirli sayıda üretildiği için bitmeden bir tane almanızı tavsiye ederim.

Çok daha detaylı bilgi için bir göz atınız: https://www.facebook.com/altkultur.KONTAKT

Author

Lisans bitti, yüksek lisans bitti, askerlik bitti ama yazmaya ve FRP'ye olan ilgisi bir türlü bitmedi. Tam bir Frp tutkunu, hoş sohbet, biraz umursamaz biraz da tembel. Nerede kötü adam varsa onu sever. İyilikten hoşlanmayan bir süper kahraman. Bir Batman değil ama bir Robin. İzini bulmak için Facebook'a Seçkin Özcan yazmanız yeterli. Face'i var, sohbet için. Bir de artık kızılı var.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.