DC Fandome etkinliğini izleyenler farkına varmıştır; adeta Multiverse 101 dersi işlendi. Özellikle Flash paneli başlayana kadar arka arkaya verdikleri Multiverse videoları ile adeta seyirciyi Flash filmine hazırlamış gibi göründüler. Sonunda Flash çıktığında hepimizin daha önceden bildiği, bilmeyenlerin de şüphelendiği Flashpoint Paradox hikâyesine yol yapıldığını anlamış olduk. Hadi gelin birazcık DC Fandome’un Flash panelinden bahsedelim.

Flashpoint Paradox, belki de bütün DC evreninde en sevdiğim hikâyelerden bir tanesi. Flash’ın kendi annesini kurtarmak için çıktığı yolda bütün DC evreni altüst ettiğini fark etmesi ve Reverse-Flash’ın “Bu hikâyedeki kötü adam sensin” repliği benim için çok değerlidir. Bu yüzden bu hikâyeyi bir gün büyük ekranda izlemek en büyük hayallerimden bir tanesi. Şu anda içinde bulunduğumuz durum hakkında kafamda birçok soru işareti var ama hepsini bir kenara bırakıyorum ve iyimser tavrımı takınıyorum.

Öncelikle size birkaç gün önce gelen bir söylentiden bahsederek başlamak istiyorum yazıma. Bundan birkaç gün önce yeni Flash filminde hem Michael Keaton ve Ben Affleck’in olacağı söylentileri dolaşmaya başladı. Her ne kadar haber kesine yakın olsa da haber kaynakları “öğrendiğimize göre’den” öteye gidemiyordu. Bu yüzden biz de bu söylentilerden yüzde yüz emin olmadan haber yapmayalım dedik. Ama bugün Flash panelinde gösterilen konsept fotoğraflarla birlikte artık resmi olarak söyleyebiliriz ki hem Keaton hem de Affleck’in içinde bulunduğu bir Flashpoint Paradox filmi izleyeceğiz.

Öte yandan Flash’ın kıyafetinin de yenilendiğini gördük panelde ve açıkçası bu beni inanılmaz mutlu etti. Bütün süper gücü hızlı olmasına dayanan, mermileri falan havada görebilen bir karaktere Justice League filminde uygun gördükleri o aerodinamik olarak ucubeye benzeyen, zırhlı kostümden kurtuldukları için ne kadar mutluyum anlatmam size. Bir de buna yeni kostümün klasik kulak kısımları falan eklenmiş ki tadından yenmiyor. Benim filme olan heyecanım yavaş yavaş geri geliyor gibi.

Şimdilik bir daha ertelenmemesini, yönetmen değiştirmemesini ve artık herhangi bir aksilik yaşamamasını istediğimiz film için elimizdekiler bunlar. Ama dediğim gibi beni biraz meraklandırdı bu görseller. Siz ne diyorsunuz?

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.