The Flash filmi ilk duyurulduğunda, en sevdiğim süper kahramanlardan bir tanesinin sonunda hak ettiği yüksek bütçeli filme kavuşacağı için inanılmaz heyecanlıydım. Sonunda tüm Justice League’i bir arada izleyeceğimiz bir sinematik evrende geçen Flash’ı görecektik. En fazla ne kötüye gidebilirdi ki öyle değil mi? Ama işte gidebilecek her şey en kötüye gitti ve Flash filmi, DCEU evreninde geçen kendi halindeki bir karakteri anlatan hikâye olmak yerine bir anda DCEU’nun kaderini belirleyecek bir film haline geldi. Bu yüzden bizim de ona bakış açımız bütünüyle değişti.

Filme gelen her yeni haberin büyük bir öneme kavuştuğunu hiç anlatmaya çalışmayacağım zira artık DCEU’nun en önemli filminin The Flash olduğu aşikâr. Konferanslarında tüm hayranlara ders verir gibi Flashpoint hikâyesini anlatan DC ekibi, yeni Flash filmini kullanarak evrene küçük bir reset atmaya ya da en azından çeki düzen vermeye çalışacak. Böylece The Flash filminden sonra bu zamana kadar izlediğimiz DCEU karmaşası bir son bulup yerine, ümit ediyoruz ki daha planlı programlı bir sinematik evren gelecek.

Efendim kusura bakmayın konu Flash ve Quicksilver olunca benim biraz çenem açılıyor. Neredeyse bugün buraya toplanma nedenimizi unutuyordum. Bildiğiniz gibi filmden daha önce küçük de olsa Flash ve Batman’e ait kostüm logoları paylaşılmıştı. Bugün de setten gelen Supergirl ve Michael Keaton fotoğrafları bizi oldukça heyecanlandırdı. Yapım aşaması bir yılan hikâyesine dönen filmin sonunda öyle ya da böyle çekiliyor olması beni çok mutlu ediyor. Fakat fotoğraflara gelecek olursak…

Michael Keaton’ı bir kere daha Batman olarak izleyecek olmamıza söylenecek söz yok. O konuda hepimizin aynı fikirde olduğunu ve heyecanımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Fakat Supergirl kostümü konusunda şüphelerim var. Bu görüntülerin set çekimleri olduğunu, henüz kostüme pelerin vesaire gibi birçok katmanın ekleneceğini ve bu kostümün biraz daha distopik bir hikâyedeki Supergirl kostümü olduğunu biliyorum. Ama yine de çok Spider-Man’e benziyor ya!

Kostümün mavi kısımları inanılmaz güzel fakat işte omuzlardan kollara doğru sarkan kırmızı kısımlar, her an ağ atacakmış hissi uyandırıyor bende. Bunun yerine keşke “S” logosunu biraz daha büyüterek çizgi romanlardakine benzer bir görüntü yakalasalardı demeden edemedim. Yine de öyle çok takılmayacağım bu konuya ve genel olarak Sasha Calle‘ın, Supergirl portresini oldukça güçlü bulduğumu belirterek bu noktadan sonra yorumu sizlere bırakacağım.

Siz nasıl buldunuz sevgili dostlarım Supergirl’ün kostümünü? Sizce de biraz Spider-Man havası var mı yoksa her zamanki gibi ben mi abartıyorum. Yorumlara bekliyorum.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

1 Comment

  1. Sen yazana kadar aklımın köşesinden geçmemişti, hatta orijinal tasarıma güzel bir yaklaşım olarak bulmuştum ama şimdi Spider-Man’i düşünmeden edemiyorum dskjdsjkdskj.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.