Hatırlarsanız HBO’nun, ara sıra kendisinden yeni haberler duyduğumuz bir The Last of Us dizisi vardı. En son Tommy karakteri için Gabriel Luna’nın seçildiğini öğrenmiştik ve dizinin çekimlerinden de bir fotoğraf görmüştük. İşte o diziden yeni bir haber var. Fringe ve Mindhunter dizileriyle -ama benim için Fringe ile- gönüllerimize taht kuran Anna Torv, The Last of Us dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı! Ne güzel bir haber değil mi?

Şimdiye kadar Pedro Pascal, Bella Remsey ve Gabriel Luna’nın oyuncu ekibinde olduğunu biliyorduk. Ya da diğer bir deyişle Joel, Ellie ve Tommy karakterlerinin kimler tarafından canlandırılacağını. İşte artık yeni bir karakterimiz daha belli oldu. Fringe dizisinin yıldızı Anna Torv, aslında oyunda oldukça önemli bir rolü olan Tess karakterini canlandıracak. Dizide nasıl işleneceği ise bambaşka bir soru çünkü oyundaki rolü her ne kadar önemli olsa da süre itibariyle uzun görmediğimiz bir karakter. Ancak hikayenin gelişiminde önemli bir yeri olan Tess karakterinin, çok sevdiğim oyuncu Anna Torv tarafından canlandırılacağını bilmek beni çok mutlu etti. Hatta bu dizi için duyurulan hiçbir oyuncu seçimi haberine bu kadar sevinmediğimi itiraf etmeliyim.

Tess karakterinin inatçı, sert ve cesur tavırlarını Anna Torv gibi bir oyuncunun çok iyi yansıtabileceğini düşünüyorum. Bir de tabii ki insan sevdiği bir oyuncuyu, sevdiği bir yapımda göreceğini öğrenince biraz heyecanlanmıyor değil. Mutlaka sizin de çok coştuğunuz dizi ve filmler için çok sevdiğiniz bir oyuncunun seçilmesine karşı verdiğiniz tepki benimkine benzer olmuştur. Eh, artık dizi kadrosunun önemli ana ve yan karakterleri belli oldu sayılır. Önemli karakter olarak geriye Marlene, Bill, Maria ve David gibi birkaç isim kaldı. Zaten The Last of Us evreni karakterleri itibariyle çok zengin değildir. Çünkü karakterlerin sayısından çok, her birinin derinlikli ve gerçekçi olması dikkat çekici bir özelliktir. İşte bu yüzden de bu dizinin bizlere nasıl bir seyir zevki sunacağı çok önem arz ediyor. Oyunculara da çok ağır bir yük biniyor çünkü bu dizide sunacakları performansın, oyunu oynayan insanları ikinci kez etkilemesi gerekiyor.

Siz The Last of Us dizisiyle ilgili neler düşünüyorsunuz? Sizce Anna Torv bu dizi ve bu rol için nasıl bir seçim? Eğer düşündüğünüz farklı oyuncu seçimleri varsa bizimle paylaşmayı unutmayın!

Author

tasarımcı, fotoğrafçı, oyuncu, teknolojisever, soundtrack delisi. her türlü online mecradan ulaşmak için: @mfurkanakyuz

1 Comment

  1. uzun görmediğimiz bir karakter diyerek daha dizi çıkmadan oyun hakkında bilgisi olmayan insanlara keşke süprizi bozmasaydın

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.