Evinde Micro Genius, altında Adibas, ayağında Total 09‘larla büyümüş bir nesil olarak şu haber ne kadar sizi şaşırtır bilmiyorum ama, kendini “en tarz telefonlar” üreten ve “ucuz opsiyonlar sunan” bir firma olarak lanse eden Goophone, Galaxy S5 çakması Goophone S5’i duyurmak için üç gün bekleyemedi.

Hey maşallah diyoruz. Daha önce de renkli kapaklarıyla ön plana çıkan Goophone i5C ve onun daha güçlü ama daha pahalı kuzeni Goophone i5S ile birlikte Android tabanlı olmasına rağmen başka bir işletim sistemine şüpheli bir derecede benzeyen akıllı saat Goophone Smart Watch‘ı üreten firma, “bir sonraki büyük adım” olarak bugün Goophone S5‘i tanıttı. Ha bu arada, i5S, i5C ve Smart Watch şöyle gözüküyorlar:

çakma

Hayır işin ilginci, telefonun özellikleri cidden hiç fena değil. MediaTek‘in sekiz çekirdekli, 2 GHz MT6592 çipini kullanıyor. 2 GB RAM’i var ve 5 inçlik ekranı 1080p görüntü verebiliyor. Ön kamerası 5 MP, arka kamerası ise 13. Batarya olarak da tercihini 2,800 mAh yönünde kullanmış. 300 dolarlık fiyat için hiç fena değil.

Eğer etrafınıza bir Goophone sahibi olmanın haklı havasını atmak isterseniz, Goophone S5 Türkçe dil desteğiyle de gelecek. Yani bizim piyasaya da girecekler demek oluyor bu. Yalnız şimdilik bir çıkış tarihi yok. Yani bu “bir sonraki büyük adım olan tarz opsiyonu” ne zaman ellerimize alabileceğimiz konusunda bir malumatımız yok.

gs5---goophone

Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.