Geek dimağlarla muhabbet etmeyi, DJ Ceco’nun müzikleriyle kendinizden geçmeyi, Pubstory oynayarak eğlenceyi yeniden keşfetmeyi siz de bizim gibi özlediniz mi? Öyleyse telaşa gerek yok çünkü Geekyapar! Pubstory yılbaşı partileri başlıyor! Güz dönemi partilerinde eğlenceye doyduk, kışı da dinlenerek geçiririz sanıyorduk. Fakat -belki tam gününde değil ama biraz öncesinde- yeni yılı geeksiz kutlamak içimize sinmedi, kışın da buluşalım dedik.

My Post (1)

Geekyapar! ekibinin daha kalabalık katılımıyla önce 18 Aralık Salı Ankara 6:45‘te, hemen ardından 20 Aralık Perşembe İzmir Bios Bar‘da, finali dev gibi bağlamak için de 25 Aralık Salı günü İstanbul IF! Ataşehir‘de Geekyapar! Pubstory oynuyor ve doyasıya partiliyor olacağız. Konsept yine alışık olduğunuz gibi; 19.30 sularında Barış Kıralioğlu ve DJ Ceco kendine has müzik zevkleriyle nabzımızı yoklamaya başlayacaklar, saatler 21.00’i gösterdiğinde telefonlar Pubstory oynamak için ceplerden çıkacak ve herkes onlarca anı biriktirip oyun bittiğinde after party dedikleri mevzuya geçiş yapacağız. Fakat dikkat; etkinliğin bu kısmı yoğun Pink Floyd içerecek.

Biletlere Ankaraİzmirİstanbul olmak üzere tıklayarak erişebilirsiniz. 2 kişilik davetiye kazanacak 3 kişiden biri olmak içinse bu yazıyı Twitter’da paylaşıp bizi etiketleyebilirsiniz. Yılbaşı yaklaşırken Grinch olmanın lüzumu yok, gelin partinin hasını da geekin yaptığını bir kez daha kanıtlayalım!

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.