Sizde de bir Guardians of the Galaxy heyecanı var mı? Bende var. Genel olarak kendimi Marvel Cinematic Universe mevzusuna kaptırmış vaziyette olmam bunun tetikçisi olabilir, ama sanki bağımsız olarak da film için heyecanlanıyorum. Arkasında PG Porn ve Slither’la bildiğimiz James Gunn‘ın olması, kadrosunun bana sorarsanız Avengers’tan daha sağlam olması gibi gerçekler de var tabii.

Guardians-of-the-Galaxy

Eğer siz de benim heyecanımı paylaşıyorsanız, şu sıralar bir Guardians of the Galaxy fragmanının bize doğru ilerlemekte olduğu bilgisine beraber sevinebiliriz. Fragman derecelendirme kurumları tarafından resmen onaylandı ve muhtemelen Captain America: The Winter Solider ile birlikte gösterilecek. Yayınlanan resmi bir iki görüntüden sonra filme ilk bakışımız olacak bu. Filmin bu Ağustos ayında çıkacağını düşünürsek, bence geç bile kalındı.

Bir de filmin yıldızı Chris Pratt’in Avengers 3‘te rol alacağı iddiası var. Thor: The Dark World‘ün sonundan da anladığımız kadarıyla Guardians of the Galaxy direkt olarak Avengers: Age of Ultron’a mevzuyu bağlayacak. Peter Quill Avengers 3’te olacaksa bu gösteriyor ki Guardians of the Galaxy 2 de Avengers 3’e bağlanacak.

guardians-fo-the-galaxy-image-concept-art

 

O halde muhtemelen Guardians of the Galaxy’ten genel olarak Thor, Iron Man, Captain America gibi bağlantısız olmasını beklememek gerek. Tahminlerimizde haklıysak, James Gunn’ın filmi MCU’yu bir arada tutan tutkal olabilir. Hani çok mainstream olan oyun firmaları arada hardcore kitleleri için de bir oyun çıkartır ya? Sanıyoruz Marvel için “hardcore” film de bu olacak.

(Biz yine de çok iddialı konuşmayalım, olmazsa mazallah ailemizin başına bir şey gelsin istemeyiz.)

Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.