Tatooine’de bir barda rastladığımız Han Solo, evveliyatında napıyordu? Merak edenlere cevap olarak, Han Solo Origins filmi 2016’da geliyor!

“ilk ben ateş ettim ulen, ben! solo usta!”

Han Solo‘nun Skywalker ile karşılaşmasından öneki dönem yaşadığı akıl almaz maceraları film olacak. Han Solo Origins filminde, Han Solo’nun adamantium iskeletini nasıl aldığını ve pençelerini nasıl… öff!

Sizi bilmem de, Origins filmleri adeta bir sömürü düzeni, “Şuradan da bir üç-beş de kenara atalım, stüdyonun elektrik faturasının taksidi çıksın” mantığı gibi. X-Men First Class hariç güzel olmuş dediğiniz origins filmi var mı?

Han Solo filmi haberinin nereden çıktığına dikkat! Bank of America, Merrill Lynch Media, İletişim ve Eğlence Sektör Konferansı‘nda, yatırımcıların toplantısından çıkan bir haber. Hayali bir Disney yöneticisinin yapmadığı açıklama şu yönde “Yavrum parasını nakit verdik, elbette iliğini kemiğini sömüreceğiz.” Eh, onlar da haklı.

Sonuçta üstatlar “B.kun üstüne Star Wars bassak satıyor, Star Wars ile ilgili ne yapabileceksek yapalım, acımayın!” demiş, bütçeyi de vermiş.

Han Solo‘nun yanında Yoda‘nın ve Bobba Fett‘in de ayrı filmlerinin gelebileceği konuşuluyor.

dans_et_bobba_fett
Yavin 5’in “Ohh paralar” isimli halk oyunu

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.