Kendini geek olarak tanımlayan herkes, kafasında kendisini sıra dışı durumların içinde hayal edip sonra kendi hayal gücünde kaybolur. Öyle inkar eden gözlerle bakmayın; bu deliyiz demek değil. Aksi gibi aklımızı seviyor ve onu zorlamaktan hoşlanıyoruz demek.

İşte Geekyapar!’ın en son, en orijinal, en sınırsız serisi Ama Diyo‘da da tanıdığınız isimleri aynı böyle sıra dışı senaryoların içinde görüyorsunuz. Fakat bu sefer farklı olarak insanları zorlayan kendi hayal güçleri değil Sör Cevdet Canver oluyor! Ceco konuğunu sıra dışı tercihler arasında bırakıyor; Cenk Durmazel, Can Sungur, Berk Sevgi gibi konuklar en havalı ve akıllı yolu seçtiğini sanıyor ve tam bu noktada Ceco bu kez de “ama” diyor. Sonrası galaksiyi işgal etmeler, zaman yolculukları, aşk, entrika ve zaman zaman niyeyse kakaya kadar gidiyor.

Hayallerinizi gerçek kılan Ama Diyo’nun onuncu konuğuysa Youtube’u yerinden sallamayı huy edinen hınzır çocuk Berkcan Güven! Berkcan kendine güvenen, bizce zeki, zor durumları kurnazlıkla atlatabilecek birisi, evet. Ama diyoruz, Ceco’nun onu diğer herkesten daha zorlayıcı durumlara sokacağından da eminiz. Bu macerayı çok uzakta aramayın, video hemen aşağıda.

2018’in en orijinal geek içeriği Ama Diyo’nun gelecek bölümleriyse her salı saat 20.00’de Geekyapar! Youtube kanalında!

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.