Yaşadığımız zamanları seviyorum. Yani belki aynı zaman diliminde farklı bir coğrafyada yaşamayı tercih edebilirdim ama yine de genel olarak halimden memnunum. Film, dizi, kitap, müzik ve oyun sektörlerinin bize sunduğu bolluk içerisinde günümüzü gün ediyoruz. Bunun yanında birçok yetenekli sanatçının üretim sürecine şahit olabiliyoruz. Anlayacağınız verimli bir geeklik yaşıyoruz. Bunu da Henry Cavill’ın bugünlerde The Hollywood Reporter’a verdiği röportajlardan daha iyi anlıyoruz.

Zack Snyder’ın Man of Steel filmiyle beraber ortaya koyduğu Superman portresi ile birlikte hepimizi kendine hayran bırakan Henry Cavill, Justice League’i kanlı canlı görmek için heyecanlanmamıza sebep oldu. Bu heyecan, BvS’nin ilk fragmanında Ben Affleck’in ağzından çıkan “Tell me. Do you bleed?” sözleriyle daha da alevlendi ve biz sinemada hem mükemmel bir Superman hem de mükemmel bir Batman göreceğimiz için çok mutluyduk. Fakat ne yazık ki bu mutluluğumuz fazla uzun sürmedi. BvS’nin ikinci fragmanından itibaren başlayan kötü kararlar silsilesi birbiri ardına gelmeye devam etti ve DCEU olarak adlandırdığımız DC’nin sinematik evreni hayata gözlerini yumdu. Ben Affleck Batman’i bıraktı, Wonder Woman’ın devam filmi berbat oldu ve belki de şimdiye kadar ki en iyi Superman’lerden biri olan Henry Cavill devam filmine bile kavuşamadı.

Ama ünlü oyuncumuz henüz Superman’den ümidini tamamıyla kesmiş değil. Yaptığı açıklamada “pelerinin hâlâ gardırobunda” olduğunu söyleyen Cavill, kendi Superman’inin potansiyel olarak çok iyi bir hikâyeye sahip olduğunu ve bunu da göstermek istediğini dile getiriyor. Özellikle ilk filmde çokça eleştirilen Zod’un öldürülme sahnesinden sonra, bir daha öldürmemek için nedeni olan bir tanrının hikâyesinin oldukça dikkat çekici olduğunu söylüyor.

Peki aynı anda hem Superman hem Geralt of Rivia hem Sherlock Holmes’ü canlandıran sevgili Cavill beyefendi bunlarla yetiniyor mu? Tabii ki hayır! Henry Cavill yine THR’a yaptığı açıklamalarda, Marvel Sinematik Evreni’ndeki bir süper kahramanı canlandırmak istediğini söylüyor. Şimdiye kadar seçilen bütün aktörlerin olağanüstü bir iş çıkardığının altını çizen Cavill, kendisinin bu roller için değil daha önce seçilmemiş bir karakteri canlandırmak istediğini söylüyor. Hatta gözüne bir karakteri kestirmiş bile. Adam şimdi de Captain America’nın İngiliz versiyonu olan Captain Britain’i canlandırmak istiyor!

Anlayacağınız üzere Henry Cavill artık sinematik evrenlerde oynamak değil, başlı başına bir sinematik evren olmak istiyor. Ama açıkçası bana çok sempatik geliyor ve bu yüzden hayır diyemiyorum. Siz ne diyorsunuz Henry Cavill’ın açıklamalarına? Sizce aynı anda hem Superman hem Sherlock Holmes hem Geralt of Rivia hem de Captain Britain’i oynayabilir mi? Bak bu Captain Britain için proje aşamasında falan diyorlar. Hatta yönetmeninin Guy Ritchie olacağı iddiaları var. Ona göre düşünün biraz bu ihtimali.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.