Blade, geçtiğimiz haftalarda yapılan duyurulardan öğrendiğimiz üzere 2023 sonbaharında bizlerle buluşacak, başrolde de Mahershala Ali olacak ki onu daha önceden de biliyorduk. MCU içinde nasıl bir atmosferde göreceğimizi merak ettiğimiz karakterin yeni filmi için bir zamanlar, John Wick filmlerinin yönetmeni Chad Stahelski de talipmiş. Verdiği bir röportajda konudan bahseden yönetmen şunları şöylemiş: “John Wick 3’ten sonra Kevin Feige büyük bir zamanını ayıracak kadar ve hoş bir sohbet edecek kadar nazikti. O, bir bakıma sağlam bir akıl hocalığı yapmış gibi oldu, kısa bir süre içinde olsa da. Onunla sadece birkaç kez konuştum ama nasıl düşünülmesi gerektiği konusunda ve nasıl yapılması gerektiği konusunda oldukça etki bıraktı. Ve aslında bana ‘Beraber ne yapabiliriz?’ diye sordu. Ben de ona ‘Bak, sana yalan söylemeyeceğim. O tür bir stüdyo kalıbına uyuyor muyum bilmiyorum ama Blade, yapmak istediğim, ilginç bir şey olurdudedim.’

Bu ilginç sohbetten bahsettikten sonra filmin mevcut durumdaki yönetmeni Bassam Tariq’in lafı geçince Stahelski, durum hakkında dürüstçe bir yorum yapmış. “Gitmek istedikleri yöne bakınca, doğru tercih olur muydum bilemiyorum. Eğer kasvetli, +18 versiyonunu yapmak istiyorsan beni ara. Eğer hiçbir şeyle kısıtlanmak istemiyorsan evet, o benim. Ama bence kendi markalarını koruyorlar, kendi bildiklerini yapıyorlar.’’

Ben filmi Chad Stahelski’nin yönetmesini çok ama çok isterdim. Çünkü Blade filminin iyi aksiyon sahneleri olmak zorunda! Bakın, olursa iyi olur demiyorum, olmalı! Bir vampir avcısı filmi izleyeceksem ben oradan güzel kareografili dövüşler beklerim ki bunu da John Wick filmlerini yöneten adamdan daha iyi verebilecek az kişi var. Ayrıca MCU’da tekrar tekrar izlenecek dövüş sahnesi kıtlığı yaşanıyor Phase 4 ile beraber. Anca Shang-Chi bu konuda biraz memnun etti, onun dışında akılda kalan pek aksiyon yok bence. Black Widow dedik, Falcon & The Winter Soldier dedik ama bir tane Captain America: The Winter Soldier’daki Steve ve Buck otoyol kapışması göremedik!

Blade filmine heyecanlı mısınız? Mahershala Ali’nin 50’lelerine yaklaşıyor olması karakterin geleceği için size de endişelendiriyor mu? Wesley Snipes filmlerini izlediniz mi? Chad Staheslki’nin bu MCU projesini yönetmesini ister miydiniz? Hepsi ve daha fazlasına dair görüşlerinizi yorumlar kısmına, güneşli bir havanın altında yazın.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film/dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.