Bundan birkaç gün önce Johnny Depp’in Fantastik Canavarlar filmlerinden tamamen ayrıldığını, Instagram üzerinden açıkladığı bir görselle beraber haberini yapmıştık. Amber Heard ile arasındaki davasından dolayı yapım şirketlerinin oldukça mesafeli yaklaştığı ünlü oyuncu son olarak çalıştığı en büyük şirketlerden biri olan Warner Bros.’dan da “Abi bizce ayrılsan çok iyi olur” isteğini kabul ederek kendi isteğiyle ayrıldı. Peki, Fantastik Canavarlar ne olacak?

Öncelikle gelin şu konuda bir konuşalım. Burada kimse Johnny Depp’in oyunculuğunu sorgulamıyor, bu zamana kadar başardıklarını hafife almıyor. Zira istesek de yapamayız. Johnny Depp bu zamana kadar oynadığı filmlerde, oynadığı karakterle herkesin takdirini kazanmış bir aktör. Fakat artık şunu kabul etmemiz gerekiyor, Johnny Depp bir süredir film yapımcılarının ilk düşündüğü aktörlerden biri değil. Devam eden mahkeme sırasında birçok yapımcı ve yönetmen ünlü aktöre karşı oldukça temkinli davrandılar ve bunun sonucunda da ünlü aktör 2018 yılında tam altı adet film yapımında yer alırken, 2019 ve 2020 yılında sadece birer filmde boy gösterebildi. Yani biz bir şey söylemiyoruz bakın müspet ilmi asla yalan söylemez. Artık Johnny Depp, Holywood’un gözde aktörlerinden biri değil.

Peki, bu Johnny Depp battı, öldü, bitti demek mi? Tabii ki hayır. Adamın hâlâ deli gibi parası var ve ne kadar marka değeri düşse bile adam hâlâ Johnny Depp. Belki biraz daha inanmadığı işler yapar ama yine de deli gibi parasını alır. Nitekim alıyor da. Fantastik Canavarlar filminden “kendi rızası” ile ayrılan ünlü oyuncunun ayrılığına dair bilgiler gelmeye başladı. Serinin üçüncü filminde görünmeyecek olmasına rağmen Johny Depp, on milyon dolarlık tüm maaşını alacak. Yani onun adına üzülmemiz gereken hiçbir durum yok diyebiliriz.

Fakat içerisinde Jude Law, Eddie Redmayne ve Johnny Depp gibi yıldızların içinde bulunmasına rağmen hâlâ kötü bir film serisi olan Fantastik Canavarlar için bir miktar üzülebiliriz. Zira herkesin filmin en iyi kısımlarından varsaydığı Grindewald’u canlandıran Johnny Depp’in de filmden ayrılmasıyla beraber serinin üçüncü filmine olan inancımız çok daha az. Geçtiğimiz Eylül ayında çekimlerine başlanan ve Johnny Depp’in sadece bir sahnesinin çekiminin yapıldığı film, orijinal vizyon tarihinden tam bir yıl sonrasına yani 2022 yılının Temmuz ayına ertelenmiş durumda. Seri için oldukça önemli olan Grindewald’un akıbeti ise şimdilik merak konusu. Bakalım senaristler bu durumu nasıl kotaracaklar. Belki de bir büyü ile tamamen bir yüz değişikliğine giderler ve “Tanınmamak için kılık değiştirdi” şeklinde bir çözüme giderler. Belki ilk filmde Colin Farrel‘in canlandırdığı Percival Graves rolü ile geri döner. Bilemiyoruz tabii bakacağız.

Uzun lafın kısası durumlar böyle efendim. Hem Johnny Depp hem Warner Bros. bu olaylardan sonra para basmaya devam edecekler fakat ikisinin de yara almadığını düşünmek birazcık iyimserlik olur. Siz ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında? Sizce Johnny Depp eski gözde zamanlarına geri döner mi? Yoksa bir süre elini eteğini çeker mi sektörden? Yorumlara yazarsınız artık.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.