Son filmin üzerinden altı yıl geçmiş olmasına rağmen Karayip Korsanları serisi sona ermiş değil. Şu an yedinci filmin çalışmaları sürüyor ve serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, Johnny Depp’in seriye dönmesini içtenlikle istiyor.

Jack Sparrow, Johnny Depp
Kaptan Jack Sparrow olarak Johnny Depp

Akademi Ödülleri gecesinde, kırmızı halıda ayaküstü yapılan bir röportajda; mikrofon Bruckheimer’a geldi ve ona Karayip Korsanları serisinin akıbeti soruldu o da şöyle cevap verdi: “Üzerinde çalışıyoruz. Nasıl çıkacağını göreceğiz. Bence harika bir senaryomuz var ve onun üzerinde hızla ilerliyoruz.” Bunun ardından Johnny Depp’in son durumu sorulduğunda da şöyle cevap verdi: “Göreceğiz. Bunun olmasını çok isterim, onu filmde görmeyi çok isterim. Size tek söyleyebileceğim bu.” Normal şartlar altında bir soruya böyle cevap verildiğinde hemen ihtimallerin olumlu yönde ağır bastığını düşünmeye meylederiz ama Johnny Depp’in dava sürecinde, içinde olduğu film serilerinden teker teker çıkarılması ve bunun resmen; pılını pırtını topla git şeklinde yapılması, onun Karayip Korsanları serisine veya dışlandığı herhangi bir stüdyonun işine geri dönme ihtimalini pek de kafamızda canlandırmıyor. Kaldı ki Depp, duruşma sırasında da açık açık geri dönmeyeceğini söylemişti. Yine de küçük ve garip bir Dünya’da yaşıyoruz ve sektör daha da küçük. Günün birinde neler olacağını kestiremiyoruz.

Şimdilik elimizde; Karayip Korsanları’nın bir sonraki filminin senaryosunun hazır olduğu ve yakında yapım sürecine başlanacağı bilgisi var. Bundan önce son bildiğimiz de Margot Robie’nin başrolünde olduğu yeni filmin iptal edildiğiydi. Belki de serinin sonraki filmlerinde Jack Sparrow karakterini görmesek bile Will Turner, Uçan Hollandalı ve Davy Jones’un laneti üzerinden seri devam eder. Peki siz yıllar sonra gelecek olan bir Karayip Korsanları filmi için heyecanlı mısınız?

Author

Sabah kuşağı çizgi filmleri müdavimi.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.