Marvel’a olan hasretimiz birkaç gün sonra WandaVision dizisiyle beraber sona erecek. WandaVision ile başlayacak Disney dizi maratonu, umut ediyoruz ki uzun bir süredir devam eden açlığımızı fazlasıyla doyuracak. Bizim uzun süreli bekleyişimizden kaynaklanan heyecanımızı, Disney tarafı da her geçen gün farklı bir haber ile körüklüyor ve daha da coşmamıza sebep oluyor. Bugün ise, daha ilk sezonunu izlemediğimiz Loki dizisinden iki güzel haber getirdim sizlere!

Efendim ilk haberimiz aslında dizinin kendisiyle alakalı değil. Disney’in, bitmek tükenmek bilmeyen Star Wars projelerine bir yenisi yapmak için Kevin Feige ile anlaştığı, hatta bu projeyi Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin senaristlerinden biri olan ve bugünkü konumuz Loki dizisinin baş senaristi Michael Waldron’un yazacağı söyleniyor. Kevin Feige’in bir Star Wars projesinde yer almasının başlı başına güzel haber olması bir yana, projenin senaryosunu Michael Waldron’un yazması bizim, gelecek olan iki Marvel yapımına heyecanlanmamıza sebep oluyor. Zira Michael Waldron’un yeni bir Disney projesine Kevin Feige tarafından seçilmesi, önceki iki işi olan Doctor Strange filminin ve Loki dizisinin Feige tarafından oldukça beğenildiği ve güven verdiği anlamına geliyor. Bu da haliyle bizi mutlu ediyor.

Öte yandan bizi mutlu eden ve Loki dizisine olan güvenimizi artıran bir diğer haber ise Michael Waldron’un, halihazırda Loki dizisinin ikinci sezonu için çalışmaya başladığının söylentileri. Daha ilk sezonunu izlemeden Tom Hiddleston’lu iki sezonluk bir Loki dizisi, gerçekten birazcık iyi haber aradığımız şu günlerde kulağa ilaç gibi geliyor. Gerçekten sonunda biraz güzel haber duymaya başladık…

Yani aslında bugün iki güzel haber verdik ama bu iki güzel haberin de tek bir ortak noktası var o da : Michael Waldron’a duyulan güven. Henüz Marvel için yaptığı projeleri izleme şansı bulamadığımız ödüllü senariste proje üstüne proje yağması, şu ana kadar yaptığı Doctor Strange in Multiverse of Madness filmi ve Loki dizisinin, yapımcıları tatmin ettiğini gösteriyor. Bu da dolayısıyla bizi heyecanlandırıyor yani. Kevin Feige sevdiyse biz de severiz, öyle değil mi?

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.