Lucasfilm Kevin Feige tarafından yapılacak olan Star Wars filmini ve de Patty Jenkins yönetmenliğindeki Rogue Squadron filmini iptal etti. 2019’da Star Wars markası için duyurulan planlara göre Rogue Squadron, Aralık 2023’te yayınlanacak; Feige de Star Wars evreninde geçen bir filmde görev alacaktı.

Rogue Squadron
Yazık olmuş.

Rogue Squadron’un takvimden çıkartıldığını ve yapım süreciyle ilgili birden çok değişiklik yapıldığını, özellikle Patty Jenkins’in Wonder Woman ile bağı koparıldıktan sonra yaptığı açıklamalardan biliyorduk, şimdi ise akıbeti netleşmiş oldu. Feige’nin yapımcılığını üstlendiği ve Michael Waldron’un da projeye yazar olarak katıldığı filmle ilgili ise elimizde detay yoktu, onun da rafa kalktığını böylece öğrendik.

Bu iki filmin iptali Lucasfilm’in ileriye yönelik rota değişikliğine işaret edip kafamızda birkaç soru işareti oluştursa da Star Wars evreni boş kalacak diyemeyiz. Andor’un ardından The Mandalorian üçüncü sezonu ile yeniden bizlerle buluştu, oyun dünyasında da yeni yapımlar yolda. 2019’da çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devam oyunu niteliğindeki Jedi: Survivor, 28 Nisan’da çıkıyor. Gelecekte ne gibi başka yapımların duyulacağını ise hep birlikte göreceğiz.

Author

Size bir hikaye anlatayım.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.