Dün YouTube’un en üretken kanallarından biri olan The Fine Bros‘un yeni React bölümü çıktı. Dört kategoride yapıyorlar React bölümlerini biliyorsunuz: Kids, Teens, YouTubers ve Elders. Ben kendi payıma yaşlı teyze amcaların modern olaylara verdiği tepkileri seyretmekten açık ara daha fazla keyif alsam da (Lonely Island – I’m The Boss’ta kendi kendine muamele yapan Andy Samberg’dan rahatsız olup olmadığı sorulunca “Ne rahatsızlığı? Nihai amaç o lan!” diyen amcaya saygılar) dün yayınlanan Teens bölümünü de ayrı bir yere koymak gerekiyor. Zira bu bölümün özel konuğu biricik Arya Stark’ımız; Maisie Williams.

Onunla birlikte gençlerin tepki verdikleri video ise son zamanlarda internette patlayan “Devil Baby Attack” videosu. İlk önce o video, ardından da Fine Bros’un React videosu aşağıda. Hakikaten içtenlikle söylüyorum, sabah sabah Maisie Williams’ı korkarken görünce insan bir şirinlikle, yok efendim bir neşeyle başlıyor gününe. Buyrunuz geekyapar ahalisi, iyi sabahlar.

Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.