DC FanDome son hızıyla devam ederken biz de hayranlar olarak ekranlara kitlenmiş bekliyoruz. Acaba sıradaki haber ne olacak, neler gelecek, neler gelmeyecek, hangi filmden ne beklemeliyiz? Oyunlar geliyor, filmler geliyor, castler açıklanıyor. Suicide Squad, Black Adam duyurularının altında ya da Gotham Knights haberlerinin arasında, özellikle The Batman teaserlarından sonra pek de yüzüne bakmayacağımız haberler de var açıkçası. Onlar hakkında da şöyle bir bilgi edinmek için buyurun derim. Belki o kadar coşmayacağız ama haberimiz olsun, bakalım DC ne yapmaya çalışıyor? Panellerdeki espriler neymiş, DC Extended Universe içerisinde sonraki hamleler neler, ne tür filmler beklemeliyiz?

Flash Dizisinin 7. Sezonu

Şimdi, bu haberi bekleyen çok fazla kişi olduğunu sanmıyorum.  CW dizilerinden pek bir şey beklemiyoruz yani. Eğer çok heyecanlı iseniz, fragman dizinin 6. sezonundan almış, Iris yine ayna bir evrende sıkışmış durumda. Psikolojik sıkıntıları filan da var. Peki o zaman. Dizi 2021 gibi gelecek diyorlar. Eh, iyi, hayırlı işler deyip çıkalım biz. Çok merak ediyorsanız “Arkadaş DC ne yapıyor şu günlerde televizyon için?” diye, fragmana şöyle bir bakarsınız belki. O bütçeler niye böyle dizilere gidiyor arkadaş diye hayıflanmak isteyenlere birebir.

Aquaman Devam Filmi

Bir şekilde ikinci filmin geleceğini biliyorduk zaten. Açıkçası ben daha geç bir dönemde çıkar diye düşünmüştüm, ancak evreni derleyip toplamak açısından bir an önce devam filmini çıkarmak istemişler anlaşılan. Çıktığı vakit çok fazla coşturmamıştı bizi, ancak DC’nin evreni düzenlemek açısından ciddi işler yapmaya başladığı belli olmuştu. Filmle ilgili en çok Black Panther’e çok benzemesini konuşmuştuk ne yazık ki. Belki ikinci film daha farklı olur. Zaten yönetmen James Wan da diyor ki “Daha ciddi, günümüz dünyasıyla daha ilgili bir film olacak.” Film 2022’de gelecek. Göreceğiz bakalım nasıl olacak?

Shazam: Fury Of the Gods

Shazam biraz Marvel filmi gibi olmakla eleştirilmişti, sonuçta mizahi açıdan DC’nin diğer işlerinden farklı ve çocuksu bir filmdi Shazam. Panel de aynı espri anlayışından nasibini almıştı çünkü gösterdikleri afişte komedyen Sinbad vardı bayağı.  “Herkesi de oynarım valla,” diye espriler yapıyordu en son, “iyi adamı da oynarım kötü adamı da, belki Shazam’ın eğitmeni olurum ehehe,” diyordu. Bakalım evrene getirisi ne olacak Shazam’ın devam filmlerinin? Eğer ilk filmden hoşlandıysanız takip etmekte fayda var. Devam filminin adı da Shazam: Fury Of the Gods olacakmış. Filmin 4 Kasım 2022’de çıkması planlanıyor.

Evet, siz ne diyorsunuz? Flash dizisini kimse kaale almadığına göre, sizce Aquaman ya da Shazam devam filmleri iyi hamleler mi? Çok mu erken geldiler, çok mu geç çıkacaklar, yoksa diğer projelerin arasında kaybolup giderler mi, siz ne dersiniz?

Author

İstanbul'da yaşıyor, buraya yazacak havalı bir şey de bulamadı. @charles_bourbaki

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.