Bütün oyuncu arkadaşlarımdan, yazıyı okuduktan sonra birkaç saniye saygı duruşunda durmalarını bekliyorum.

Nintendo’dan kötü haber geldi: Wii oyun konsolu üretimi bitti. Aslında bu haber Nintendo haberlerini takip edenler için tam anlamıyla şaşırtıcı olmadı çünkü şirket, bir kaç aydır Nintendo üretimi ile ilgili sorulan sorulara sessizlikle cevap veriyordu. İlk kez Wii teknolojisi ile yapılan, hareket algılayan kumanda ve bu teknolojiye uyan oyunların yapılması (hatta 100 milyondan fazla satması bile) üretimin devam etmesini sağlayamadı. Belki bundan da kötüsü, Nintendo’nun sonraki üretimleri de (örneğin Wii U gibi) pek fazla başarı sağlayabilmiş değil. (Gerçekten de bir çok insan Ps’leri daha çok seviyor, genelde ülkemizde de Nintendo biraz üvey evlat muhamelesi görüyor).

Her şeye rağmen şirketin tamamen kapatılması gibi bir durum yok. Hatta yapılan açıklamaya göre yakında piyasaya Super Mariotitle isimli yeni bir “şey” çıkarmayı da düşünüyorlarmış.

Kişisel Not: Bu ne Mario bağımlılığıdır arkadaş, Kıyamet gelse adamlar “Mario bizi kurtarır” diyerek kıllarını kıpırdatmayacaklar. Emekli edin artık şu muslukçu amcayı, yeter yani.

sad-mario

Author

Lisans bitti, yüksek lisans bitti, askerlik bitti ama yazmaya ve FRP'ye olan ilgisi bir türlü bitmedi. Tam bir Frp tutkunu, hoş sohbet, biraz umursamaz biraz da tembel. Nerede kötü adam varsa onu sever. İyilikten hoşlanmayan bir süper kahraman. Bir Batman değil ama bir Robin. İzini bulmak için Facebook'a Seçkin Özcan yazmanız yeterli. Face'i var, sohbet için. Bir de artık kızılı var.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.