Bazı haberler var, insan gerçekten yazarken hayatın gerçekliğini sorguluyor. Örneğin ben kırk yıl düşünsem Peacemaker karakterine özel bir dizinin geleceği, dizinin başrolünde John Cena’nın oynayacağı ve benim de bu dizide oynamaları için seçilen insanların haberini yapacağım aklıma gelmezdi. Fakat 2020 yılı garip bir yıl işte. Bu yüzden bu garip yılı biraz daha garip yapacağımız haberimize geçiyoruz ve Peacemaker dizisine katılan ünlü isimlerden konuşmaya başlıyoruz!

Şimdi her ne kadar böyle bir açılış yapsak da aslında John Cena’nın, Peacemaker dizisinin başrolü olmasının o kadar da absürt bir şey olmadığını itiraf etmemiz gerekiyor. Sonuçta WWE yani Amerikan Güreşi’nden çıkıp aktörlüğe soyunan ilk insan o değil. Şimdilerde aksiyon filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden biri olan The Rock yani Dwayne Johnson ve yıldızı Guardian of the Galaxy filmlerinde parlayan, Blade Runner 2049 gibi kült filmlere kadar uzanan bir kariyere sahip olan Dave Bautista da bu akımdan gelen insanlar. O yüzden John Cena’nın bir süperkahraman dizisinde başrol oynaması hiç de mantıksız değil. Fakat işte buradaki asıl sorun, daha önce de söylediğimiz gibi evrende dizi ya da filmi çekilmesi için bekleyen o kadar karakter varken Peacemaker karakterine dizi yapılması…

HBO’nun hepimizi şaşkına çevirerek çekmeye karar verdiği ve James Gunn’ın hem yazar hem yönetmen koltuğuna oturduğu film için bu zamana kadar sadece başrol oyuncusu olan John Cena açıklanmıştı. Ama dün gelen oyuncu seçim haberleri ile birlikte artık dizinin iskeleti yavaş yavaş oluşuyor diyebiliriz. Dizide Auggie Smith karakterini Terminator 2: Judgment Day filminden hatırlayacağımız Robert Patrick, Leota Adebayo karakterini Orange is New Black dizisinden Danielle Brooks, Adrian Chase ya da Vigilante adlı karakteri Chris Conrad, son olarak Emilia Harcourt ve John Economos karakterlerini Jennifer Holland ve Steve Agee canlandıracak.

Oyuncu kadrosunun bizi ne çok heyecanlandıran ne de hayal kırıklığına uğratan bir kadro olduğunu söylemekte bir zarar görmüyorum. Zira bir Peacemaker yapımından tam olarak ne beklememiz gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Fakat olacak böyle bir dizi yani haberiniz olsun. HBO Max şimdilik sekiz bölümlük bir sezon sipariş etmiş durumda. Artık çıkınca izler hep beraber yorum yaparız.

Peacemaker dizisi için heyecanlı mısınız? Belki diziyi biz beklemiyoruz diye haksızlık yapıyoruzdur? Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlara yazarsanız çok mutlu oluruz.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.