Gün geçmiyor ki geçmişteki yıllardan bir klasik film, dizi formatında yeniden önümüze gelmesin. Bu sefer bu olayın öznesi, body horror türünün öncülerinden olan David Cronenberg tarafından çekilen, 1988 tarihli psikolojik gerilim filmi Dead Ringers. Film, kelimenin tam anlamıyla her şeyi paylaşan ikiz kardeşlerin, bir kadın sebebiyle aralarındaki ilişkinin bozulmasını işliyordu. Uyarlama dizi doğrudan bu kısmı alacak mı, belli değil ama söylenenlere göre genel itibariyle aslına oldukça uygun olacakmış.

Dead Ringers

Rachel Weisz The Mummy günlerinden beridir en sevdiğim kadın oyunculardandır. O sebeple böyle bir rolde neler yapabileceğini görmek isterim aslında ama çok fazla içerik çıkıyor ve hangisine ne zaman yetişeceğim, bilmiyorum. Dizinin sinopsisi de yayınlanmış, o da şöyle: David Cronenberg tarafından çekilen Jeremy Irons başrollü 1988 tarihli gerilim filmi Dead Ringers uyarlaması dizide Rachel Weisz her şeylerini paylaşan ikiz kardeşleri canlandırıyor: Uyuşturucular, sevgililer ve modası geçmiş yöntemleri geride bırakarak kadın sağlığını ön plana çıkarmak için tıbbın etik değerlerini de zorlamak dâhil ne gerekiyorsa yapmaya dair istek.

Dizi, altı bölümden oluşacak ve 21 Nisan’da Prime Video’ya geliyor. Teaser pek bir şey göstermese de konudan ve uyarlandığı filmden ipuçları alınabilir. Size hitap ediyor mu? Başrolü sever misiniz? David Cronenberg deyince aklınıza ilk hangi film geliyor? Crimes of the Future kötü değil miydi? Fikirlerinizi bizimle vücudunuza herhangi bir işlem uygulamadan paylaşın.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film/dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.