Almanya’nın güzide firmalarından Piranha Bytes’ın ağabeyi Gothic’e göre “daha az” buglı serisi Risen, üçlemeyi tamamlıyor. Aslında oyunun istihbaratını PC Games Almanya’nın Mart kapağı vakitsizce ortaya çıkınca edinmiştik, Piranha resmi açıklama için bugünü bekledi. Risen serisinin sadece ilk oyununu, o da 1 saat oynamış (ama o bir saatten baya keyif almış) biri olarak duruma hiç hakim değilim,  o yüzden Piranha Bytes’ın resmi Risen 3: Titan Lords basın bülteninin direkt çevirisini huzurlarınıza sunuyorum. Buyrun:

Risen 3 2

 

“Gothic ve Risen gibi başarılı RYO ounlarının yaratıcları Piranha Bytes, bu sene piyasaya çıkması planlanan yeni, klasik RYO’ları Risen 3: Titan Lords ile köklerine geri dönüyorlar.  Risen serisinin üçüncü oyununda Risen 3: Titan Lords sizi her kararın hikayenin rotasını değiştirdiği, sizin ve dünyanın kaderinizin muallakta olduğu ince işlenmiş bir rol yapma dünyasına davet ediyor. Risen 3: Titan Lords Ağustos 2014’te PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkıyor. 

Bir kez daha Piranha Bytes çekici derecede canlı ve gerçekçi dünyaları Risen 3: Titan Lords ile karşımıza getiriyor ve Avrupalı RYO geliştiricileri alanında lider kökenlerine sadık bir şekilde size bu dünyaları keşfetme özgürlüğü tanıyor. Risen 3: Titan Lords’un dünyası çeşitli, otantik ve hayat dolu olmayı, oyuncuya klasik, otantik bir RYO tecrübesi sunmayı vaat ediyor.

‘El işi mobilya yapan bir marangoz gibi hikâyeyi, karakterleri ve mekanı bir araya getirdik – hepsini de oyunculara tüm bir evreni keşfetmelerine olanak sağlayacak şekilde ayarladık’ diyor Piranha Bytes’ın Proje Lideri Bjoern Pankratz ‘Keşif bizim oyunumuzda kilit bir noktada'”

 

Evet. Sanıyoruz bu basın bülteninde bir kez daha “keşif“, “otantik“, “dünya” kelimelerini kullansalardı, birileri gelip telif hakkı almaya başlayacaktı. Okuyamayanlar için TL;DR: Risen 3, keşfedecek otantik bir dünya vaat ediyor, Ağustos’ta PC, PS3 ve 360 için piyasaya çıkıyor. İlk ekran görüntüleri de ikinci sayfada galeri hâlinde.

 

1 2
Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.