Variety’nin haberine göre Zero Day isimli yeni Netflix dizisinde Robert De Niro başrol oynayacak. 6 bölümlük bir mini dizi olan Zero Day ile De Niro, 60 yıllık sinema kariyerinde ilk kez bir dizide rol alacak. Dizinin ana yapımcısı Lesli Linka Glatter olacak ve tüm bölümleri kendisi yönetecek.

Zero Day dizi ekibi

Yapım aşaması daha yeni başlayan dizinin diğer yapımcıları da Eric Newman ve Noah Oppenheim. İkili aynı zamanda dizinin yazarları olacak ve senaryo yazımında onlara Pulitzer ödüllü Michael Schmidt de eşlik edecek. Politik gerilim türündeki dizide Robert De Niro eski bir Amerikan başkanını canlandıracak. Açıklamaya göre dizinin teması; kriz anında doğruyu bulma, kontrol altına alınamayan güçlerle karşı karşıya gelme ve çözümlenemeyen bir komplo teorisi ağında; neyin doğru neyin hayal ürünü olduğunu ortaya çıkarma çabaları etrafında şekillenecek.

Dizinin diğer ayrıntıları hakkında şimdilik bir şey bilmiyoruz. Komplo teorileri etrafında dönen politik gerilim türündeki bir dizi, başrolde de Robert De Niro olunca bizi heyecanlandırmaya yetiyor. Siz Zero Day hakkında ne düşünüyorsunuz?

Author

Sabah kuşağı çizgi filmleri müdavimi.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.