Family Guy, American Dad, Cavalcade of Comedy ve Cleveland Show’dan sonra Ted’le sinemaya el atan Seth MacFarlane’in yeni filmi A Million Ways to Die in the West’i duymuş muydunuz? Duymadıysanız emin olun şu aşağıdaki kadroyu gördükten sonra nasıl olup da duymadığınıza küfredeceksiniz. Amanda Seyfried, Charlize Theron, Giovanni Ribisi, Liam Neeson, Neil Patrick Harris, Sarah Silverman ve Seth MacFarlane’i yan yana hangi güç getirmiş bilmiyorum ama Allah bozmasın Samanyolu Galaksisi akmış filme resmen.

Seyfried‘e Mamma Mia’dan beri takığız, Charlize Theron zaten Charlize Theron, kendi payıma Giovanni Ribisi Friends’de Phoebe Buffay’in kardeşini oynadığından beri oyunculuğunu sevdiğim bir adam, Liam ve Neil Patrick‘e laf söyleyenin ağzı yamulur, Sarah Silverman da komedyen kadın dendi mi kimilerine göre bir numaradır. Bunların altında Ted’le son on yılın en komik filmlerinden birini yapmayı başarmış Seth MacFarlane‘in imzası olunca insan ürperiyor resmen ortaya çıkabilecek kaliteyi düşünmekten.

Mevzuyu da kısaca özetlemek gerek, MacFarlane’in karakteri, korkaklıktan karısı Seyfried’i kaybediyor. Sonra Theron ile tanışıyor, cesaretini kazanıyor, fakat Theron’un kocası, efsane suçlu Liam Neeson mevzuya karışınca işler çığırından çıkıyor… Wikipedia’nın geçtiği sinopsis bu. Konu olmasa bile şu kadroyu Western kıyafetlerinde izlemek için bilet parası yakarım. Zaten aşağıda da görebileceğiniz gibi, karakterleri acayip güzel giydirmişler. Sevgili geekyaparlar, buyrun A Million Ways to Die in the West‘in karakter afişleri.

 

1 SILVERMAN

 

5 HARRIS

 

6 MACFARLANE

 

1 2 3
Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.