Henüz hiçbir şey yüzde yüz resmi değil, ama bu denli resmi olmaya yaklaşan ilk Star Wars oyunculuk haberi karşımızda. Bugün aralarında Variety, Hollywood Reporter, Guardian‘ın da bulunduğu neredeyse internetin meseleyle ilgilenen tüm siteleri (meali: internetin tüm siteleri) Adam Driver’ın Star Wars’ın yeni kötü adamı olduğunu duyurdu.

Adam-Driver-profile-2

Kim bu Adam Driver? Eğer bu soruyu soruyorsanız, muhtemelen hiç Girls izlemediniz. HBO’nun popüler dizisi Girls’de Hannah’nın fırtınalı aşkı Adam Sickler’ı başarıyla canlandıran Driver, bir süredir Hollywood tarafından da kovalanıyor. Kendi payıma, Girls’ü Driver’ın oyunculuğuna kefil olacak kadar izlediğimi söyleyebilirim. Zaten maşallahı var, suratı da Sith kokuyor, Darth kokuyor.

Bu rol için ismi geçen diğer aktörlerin arasında Michael Fassbender, Hugo Weaving ve Joel Kinnaman da bulunuyordu. Bize sorarsanız eğer bu karakter Variety’nin tanımladığı gibi “Darth Vader çizgisinde” bir karakterse, oynayan aktörün rolün önüne geçmemesi gerekiyor. Bu da dürüst olmak gerekirse Fassbender’i eliyor. Hugo Weaving de Ajan Smith ve Redskull‘dan sonra bir de Star Wars’ın yeni kötü adamı olarak karşımıza çıkarsa sabalarla evini basanlar olacak diye korkuyoruz.

The Killing‘le tanınan Joel Kinnaman da aslında olurmuş, ama şu dakikada neden Driver, neden Kinnaman değil muhabbetine girmenin anlamını göremiyoruz. Kendimizi biraz “Kız, erkek fark etmez, sağlıklı olsun yeter” diyen anne gibi hissediyoruz açıkçası. Driver’mış, Kinnaman’mış fark etmez, sağlıklı olsun film yeter.

Son bir not: Filmin çekimleri Nisan’da başlayacak. Variety’ye göre Driver’ın resmen açıklanmamasının sebebi Girls ile olan takvim ayarlamalarını denkleştirmeye çalışmaları. Driver resmi açıklamaya bu kadar yaklaştığına göre diğer oyuncular da Mart ayı boyunca açıklanacaklardır. Şimdilik sadece eski kadroya (Carrie Fisher, Mark Hamill ve Harrison Ford) bir de Gary Oldman’a resmen teklif gittiğini biliyoruz. Sıkı tutunun, Mart ayı yeni Star Wars filmi dedikodularına doyacağız gibi gözüküyor.

Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.