yerel_secim_superkahraman_geekyapar

Başlığı okuyunca eğlenceli bir ütopya gibi duruyor. Fakat bizler aslında bu gerçeklikten çok da uzak değiliz.Yani belediye, milletvekilli ya da muhtar adayı; hiç fark etmiyor hepsi kendini süper kahraman sanan insanlar. Bunu görmek için işlek bir caddede 100 metre yürüyüp görsel bir siyasi tecavüze mağdur kalmanız yeterli. Mekan isimleri farklı ama göreceğiniz afişlerin çoğu şöyle şeyler:

”Bağcılar değişiyor, Türkiye değişiyor”- Evet arkadaşlar,adam gerçekten de buna inanmış. Bağcılar değişirse Türkiye, sonrada Dünya değişecek ona göre. Bu adam süper kahraman değil de ne?

”Mahallene sahip çık ” – Ulan muhtar adayısın sen. İkametgahımı ver de gideyim, lafa tutma beni. Altı üstü imza oğlum senin işin. Bu adam süper kahraman değil de ne arkadaşlar ?

”Halk seçimini yaptı ” – Şimdi soruyorum size; henüz seçim sonuçları belli değilken böyle bir öngörüde bulunabilen egolu belediye adayımızın geleceği gören X-MEN karakteri hatun Destiny’den farkı ne. Evet tek fark badem bıyığı.

Yani diyeceğim o ki, bütün bunlar beni bu çalışmayı yapmaya yöneltti.Bir reklamcı olarak, ”acaba süper kahramanlar yerel seçimlerde aday olsaydı seçim kampanyaları nasıl olurdu?” dedim. Şöyle oldu dostlar:

 

MELİH GÖKÇEK BUNU DA YER BİTİRİR, SÖYLEMEDİ DEMEYİN
MELİH GÖKÇEK BUNU DA YER BİTİRİR, SÖYLEMEDİ DEMEYİN
Hakikatten sağlam irade.Sultanbeyli'ye de bu yakışır.Ağlamak istiyorum sayın seyirciler.
Hakikatten sağlam irade.Sultanbeyli’ye de bu yakışır.Ağlamak istiyorum sayın seyirciler.
Jolly Joker belediye binası olacak.
Jolly Joker belediye binası olacak.

spider superman THOR

O WOLVERİNE ONA YOL VERİN
O WOLVERİNE
ONA YOL VERİN

 

CEMAAT BONUSU:

karabasan

 

MUHTAR BONUSU:

şirinbaba

 

Furkan Malkoç:
https://www.facebook.com/malkocfurkan

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.