Geekyapar olarak gelecek sezon televizyonda izleyeceğimize en çok heyecanlandığımız dizilerden biri kesinlikle Constantine olabilir! Vertigo’nun tapılan çizgi romanı Hellblazer’ın televizyon adaptasyonu nasıl olacak, kim Constantine’i oynayacak derken, sonunda NBC diziden ilk fragmanı yayınladı.

Screenshot_2

Projenin başında David S. Goyer bulunuyor, Goyer, fragmandan da anlayacağınız kadarıyla harika bir iş çıkartmışa benziyor, tabii daha çıkmadan tam bir şey diyemiyoruz fakat görsellik ve atmosfer olarak gerçekten sağlam bir Hellblazer adaptasyonu ile karşı karşıya olabiliriz.

 

 

 

Fragmanda farkedeceksiniz, Matt Ryan’ın canlandırdığı Constantine sigara içmiyor. Zincirleme sigara içişi ile tanınan Constantine, dizide bu özelliğini koruyacak mı bilmiyoruz, Goyer konu ile ilgili “TV’de sürekli sigara içen karakterlerle ilgili sıkıntılar yaşanıyor. Adaptasyon olarak, çizgi romana birebir bağlı kalmak istiyoruz, sigara meselesinde hala bir karara varabilmiş değiliz” dese bile, Constantine’in paketlerine güle güle deme ihtimali yüksek gibi.

Dizide DC’nin okült taraflarından Zatanna, Madame Xanadu ve Swamp Thing gibi karakterler de cameo yapacak, yapım bu Sonbahar bizlerle olacak.

Heyecan dorukta!

Author

If I ever woke up with a dead hooker in my hotel room, Matt would be the first person I'd call.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.