Hadi bi çalışın Clem’i ısırmaya, hadi bi çalışın. Yeminle var ya…

Pardon kaybettim biraz kendimi… The Walking Dead furyası ikinci oyunuyla, kaldığı yerden, tüm hızı ile devam ediyor. Telltale Games’den gelen ilk oyunda (ilk sezonda) Lee’yi canlandırarak zombi kıyametinde hayatta kalmaya çalışmış, ama daha da önemlisi Clementine isimli tatlı-ötesi küçük bir kızın ölmemesi için uğraşmıştık. Görüyorum ki bunu -en azından bir süreliğine de olsa- başarmışız.

288

İkinci oyunda (2. sezon) Clementine olacak ve küçük kız başımıza yine hayatta kalmaya çalışacağız. Üstelik oyun yarın (17 Aralık) itibariyle çıkıyor. Steam’den satılacak olan oyuna Xbox 360 sahipleri de 18 Aralık’tan itibaren ulaşabilecekler. Oyun, çok büyük ihtimalle Ps 3 ve diğer konsollar için de çıkacak, ancak ne zaman belli değil.

İkinci oyun da birincisi gibi olacak; yani yaptığımız seçimler hem bizim hem de çevredekilerin hayatını etkileyecek. Ek olarak oyunun bölümleri 2014 Yılı içinde çıkmaya devam edecek. (Nasıl bomba bir satış tekniğidir, helal olsun.) “Ben öyle uğraşamam, bütün bölümler çıksın sonra bir solukta oynarım” diyen oyuncular için de oyunun tamamının 25 Dolar civarında bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Not: 1. Sezon ile 2. Sezon arasında “400 Days” adlı bir minik oyun daha var. Serinin her bir ayrıntısından zevk almak istiyorsanız tavsiye ederim.

Author

Lisans bitti, yüksek lisans bitti, askerlik bitti ama yazmaya ve FRP'ye olan ilgisi bir türlü bitmedi. Tam bir Frp tutkunu, hoş sohbet, biraz umursamaz biraz da tembel. Nerede kötü adam varsa onu sever. İyilikten hoşlanmayan bir süper kahraman. Bir Batman değil ama bir Robin. İzini bulmak için Facebook'a Seçkin Özcan yazmanız yeterli. Face'i var, sohbet için. Bir de artık kızılı var.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.