Netflix’in yeni hiti Jenna Ortega başrollü Wednesday, yetmiş yıllık kökleriyle birden çok neslin çocukluğunda yer kaplayan Addams Family markasını yeniden uyarlaması ve bunu yaparken de işi, herhalde serinin temasına en uygun yönetmen olan Tim Burton’a vermesiyle dünya çapında çokça izleneceğini kilometrelerce öteden tahmin edebileceğiniz bir yapımdı. Yalnız, bu kadarı da tahmin edilebilir miydi bilemiyoruz zira dizi, ikinci haftasında 752.52 milyon saat izlenmeye ulaşarak Stranger Things‘in dördüncü sezonu ve Dahmer‘in ardından yayıncı platformun şimdiye kadarki en popüler üçüncü İngilizce dizisi oldu.

Wednesday Jenna Ortega
Wednesday rolünde Jenna Ortega. Ve tabii ki suç ortağı Thing.

Aynı yıl içerisinde birkaç ay arayla çıkmış, her ikisi de genel izleyiciye hitap etmekte başarılı iki yapımın ardından üçüncü olmak başta kulağa o kadar da önemli bir şeymiş gibi gelmeyebilir; Stranger Things de Dahmer de yayınlandıktan sonraki 60 gün içinde 1 milyar görüntüleme saatini aşan yapımlar. Ancak Stranger Things ulaştığı yeri dört sezonla inşa etmiş bir yapım, Dahmer’in ise buraya varması biraz zamanını aldı. İlk sezonundaki Wednesday ise henüz bir ayını doldurmuş değil ve ikinci haftasında, yine İngilizce diziler arasında bir hafta içindeki en çok izlenme rekorunu kırmış durumda. Oraya varacaktır.

Netflix adına tüm zamanların en çok izlenen dizisi unvanını hâlâ Squid Game taşıyor dolayısıyla izlenme sayıları sizin bir diziyi sevmeniz için çok fazla şey ifade ediyor mu, bilemem ancak tonlarca dizinin bir anda yayınlandığı, birkaç gün içerisinde unutulduğu ve bir o kadarının da yolda olduğu şu zamanlarda yapımların devam edip etmeyeceğine bu sayılar karar veriyor. Kendi adıma hem Wednesday’in neden bu kadar popüler olduğunu anlıyor hem de izlediğim şeyi sevdiğim için bu popülerlikten rahatsız olmuyorum. Sizde durumlar nasıl?


İlginizi çekebilir:

Yeni WEDNESDAY Uyarlamasını İzlemeniz İçin Kapı Gibi 5 İŞKİLLENDİRİCİ Sebep!

Author

Editör-in-çiif. Hayvan dostu, çokça yalnız; ismiyle müsemma ama çoğunlukla zararsız. İyi tavsiye verir, geç olana dek ciddiye alınmaz. Her geçen gün bitkinliğine şaşırarak ‘takı taluy takı müren‘ arıyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.