Witcher serisini sever misiniz? Kitaplarını okudunuz, oyununu oynadınız, dizisini izlediniz ama bunların hiçbiri size yetmedi mi? Bir kurgusal evreni çok sevdiğimizde onun bütün versiyonlarını tüketmek isteriz, tüketiriz de, sonra da bu bize yetmez! Daha fazlasını isteriz. Haksız mıyım?

Witcher evreni de hayranlarının bu çağrısını duymuş olacak ki dizinin ikinci sezonunun, oyuna gelecek yeni bir DLC’nin ve evrene dair bir spin-off dizinin açıklanmasının ardından bunlarla yetinmedi ve evrenden bize yeni bir haber daha geldi. Bu evreni bu defa görmeyi hiç beklemediğimiz bir şekilde göreceğiz: Bir anime filmi olarak!

Evet, Witcher’ı bu defa bir anime filmi olarak izleyeceğiz. Merak etmeyin, bize Witcher dizisini yeniden izletmeyecekler- Detayları açıklıyorum şimdi.

Tam adı The Witcher: Nightmare of the Wolf olan bu anime filminde Geralt’ı değil, Vesemir’i takip edeceğiz. Vesemir’in Geralt ile tanışmasından birkaç yıl öncesini anlatacak olan bu filme aslında bir nevi prequel diyebiliriz. Polygon’un haberine göre bu filmde karakterlerimiz farklı olsa da Witcherların yeri çok da fazla değişmemiş- İnsanlar Witcherlardan nefret etse de, onlardan korksa da Vesemir’in sadece iki hedefi var: Canavar avlamak ve bundan para kazanmak.

Bu anime filminden aldığımız tek haber konusu değil elbet. Netflix sağ olsun bizi habersiz bırakmamış, bir de aşağıya bırakacağım şu fragmanı yayınlamış. Eh biz de bir izleyelim bakalım, nasılmış?

Bu anime filminin yapımcısı olan Studio Mir, aynı zamanda The Legend of Korra, Dota: Dragon’s Blood ve The Death of Superman gibi çokça bilindik animasyon film ve dizilerinin de yapımcısı. Bu yüzden eğer animasyonun kalitesine dair bir şüpheniz kaldıysa içiniz rahat olsun diyebiliriz- Animasyon kalitesi harika olacak gibi duruyor, hikâye de zaten Witcher evrenine ait!

Anime filminin seslendirme kadrosu tam bir yıldızlar geçidi: Vesemir karakterini Witcher dizisinin ilk sezonunda genç Vesemir’i de canlandırmış olan Theo James, Tetra karakterini Sherlock dizisinden Irene Adler olarak tanıdığımız Lara Pulver, Deglan karakterini de Hobbit filminde Dwalin’i canlandıran Graham McTavish seslendirecek. Son olarak Battlestar Galactica’dan tanıdığımız, iki Oscar ödülü sahibi Mary McDonnell var ki o da Lady Zerbst’i seslendiriyor olacak.

Neyse ki The Witcher: Nightmare of the Wolf’u izlemek için upuzun bir bekleyiş içine girmeyeceğiz, 28 Ağustos 2021 tarihinde Netflix’ten izleyebileceğiz. Peki siz ne dersiniz? Umutlu musunuz? Heyecanlı mısınız? Yorumlara bekleniyorsunuz!

Author

Batı Edebiyatları okur, kedi sever. Bir de buralarda yazıp çizer. @mightbeyagmur

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.