Hepinizin bildiği gibi bu seneden etimizle kemiğimizle nefret ediyoruz. Hayatımızın tehlikede olduğunu görmezden gelecek olursak yaptığımız birçok plan, beklediğimiz birçok yapım 2020 yılının gazabına uğradı. Ama hiç mi güzel şey olmadı mı bu yıl diye soracak olursanız oldu. İptal edilen birçok etkinlik internetten canlı olarak yayınlandı, biz de katılım şansı bulduk. Yani tamam bu aslında her sene bu etkinliklere giden insanlar için olmasa da bizim için güzel bir haber. Yani sonuç olarak kaç kere DC Fandome etkinliğine katılma şansı bulur ki insan hayatında? O yüzden bu keyfin tadını sonuna kadar çıkarmak istiyor ve DC Fandome’dan gelen ikinci Wonder Woman fragmanını sizlere sunuyorum.

Öncelikle fragmana geçmeden önce Wonder Woman panelinin özellikle uzun yıllar Wonder Woman rolüyle eşleşen Lynda Carter’ın da katılmasıyla oldukça eğlenceli geçtiğini belirtmeliyim. Kaçırdıysanız üzülün yani. Tabii tekrarları Youtube’a atılacaktır o yüzden üzülmeyin ve mutlaka izleyin. Bunu da söyledikten sonra rahatlıkla fragmandan konuşmaya başlayabiliriz.

Bildiğiniz gibi Steve Trevor’un ikinci filmde olacağı haberini size daha ilk verdiğimiz andan itibaren bunun bir flashback sahnesi için olacağını söylemiştik. Zira ilk filmde gördüğümüz gibi olabilecek en ölü durumuyla öldü bu adam. Ama bugün gelen fragmanla beraber artık bu ihtimaller ortadan kalktı gibi. Steve Trevor kanlı canlı bir şekilde Wonder Woman’a geri dönüyor. Bunun nasıl mümkün olduğu hakkında en ufak bir fikrimizin olmaması bir yana dursun umarım gerçekten iyi bir açıklama yaparlar. Ayrıca Steve Trevor’un geri dönmesinin Pedro Pascal’ın oynadığı Maxwell Lord’un da parmağı olabileceği ihtimali hala masada. O yüzden dikkatli olmakta fayda var.

Dizinin kötü adamlarından bahsetmeye başlamışken Kristen Wiig’in oynadığı Cheetah karakterinden de konuşmamız gerekiyor. Başlangıçta Diana’nın gölgesinde kaldığı için daha sonra da Maxwell Lord’un oldukça büyük yönlendirmesi ile birlikte ana kötüye dönüşecek. Bu ana kötüye dönüştüğü sahneleri adım adım gösterildiği fragmanda başlangıçta “Acaba gerçekten deri ceketle geçiştirecekler mi Cheetah’ı?” dedim ama daha sonra fragmanın sonlarına doğru gerçek Cheetah gözüktü ve oldukça da güzel gözüküyorlar. Motivasyonunu da güzel verirlerse gerçekten Wonder Woman’ın en muhteşem kötü karakterlerinden birini büyük ekranda izlemiş oluruz.

Ve gelelim asıl olaya yani Wonder Woman’a. İlk filmde Savaş Tanrısı Ares’i yenerek Zeus’un gücüne layık olduğunu gösteren Diana bu fragmanda güçlerini kullanmak konusunda kendini aşmış gitmiş. Öyle ki Lasso of Truth ve Zeus’un yıldırımlarını kullanarak baya Spiderman gibi salınıyor semalarda. Bu her ne kadar çizgi romanlarda çok az gördüğümüz bir görüntü olsa da filmde nasıl işleyecekleri oldukça merak konusu. Bir de ilk fragmanda gördüğümüz Wonder Woman’ın en esprili alametifarikalarından biri olan görünmez uçağına esprili bir yaklaşım göstererek “Artık radar var” gibisinden bir espri yapmalarını oldukça tatlı buldum.

Efendim, Wonder Woman 1984 filmi için gelen ikinci fragmandan bizim gözümüze çarpan ayrıntılar bunlar. Sizin dikkatinizi çeken bir şey varsa buyurun yorumlara gelin konuşalım.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.