Aşının uygulanmaya başlanması, dünyanın biraz biraz rahatlamaya başlaması, eh tabii bir de insanların artık ertelemekten yorulması vesilesiyle eğlence sektöründen haberler, akmasa da damlamaya devam ediyor. Bizim de böyle zamanlarda büyüklü küçüklü haberleri topladığımız bir formatımız varken ve hazır, hafta sonu da gelmişken daha ne duruyoruz?

Buyurun, inanılmaz bir şekilde içerisinde bir tane bile Tom Holland bulunmayan bu haftanın öne çıkan haberleri:

Snyder Cut İzleyiciyle Buluştu.

Henüz taptazeyken ilk bombayı hemencecik patlatalım dedim. İnternetten yükselen #releasethesnydercut hareketi, bitmeyen tartışmalarıyla yıl boyu gündemimizi işgal ettikten sonra, hayranlar bu hafta dört saatlik filmlerine kavuştular. Kavuşma süreci de olaysız değildi gerçi, filmin ilk bir saati yanlışlıkla sızdırıldı. Snyder Cut’ı heyecanla bekleyenlerdenseniz filmi zaten izlemişsinizdir fakat hayatınızdan dört saati vermeden önce bir yorumları okuyayım derseniz, Justice League için ilk inceleme notlarını toparladığımız yazıya şuradan ulaşabilirsiniz. Ondan sonra da zaten bu sayfalarda yerini alan spoilerlı film incelemesine bir bakarsınız diye umuyorum.

Powerpuff Girls’ün Başrolleri Belli Oldu.

CW bünyesinde, hâlâ kötü bir karar olduğunu düşündüğümüz şekilde hazırlıkları devam eden Powerpuff Girls live-action uyarlaması için başroller seçildi. Blossom’ı Chloe Bennet, Bubbles’ı Dove Cameron ve Buttercup’ı da Yana Perrault canlandıracak. Agents of Shield’ı izleyen geekler için, Chloe Bennet ve Dove Cameron isimleri oldukça tanıdık tabii. Haberin detayları ve oyuncu seçimleriyle ilgili yorumlarımız için şuraya bakabilirsiniz.

Grammy Ödülleri Sahiplerini Buldu.

63. Grammy Ödülleri, 14 Mart’ta Los Angeles Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir törenle sahiplerine takdim edildi. Birçok yeniliğin yaşandığı, yeni rekorların kırıldığı tören ve ödüllerin tam listesi için sizleri şuraya davet edebiliriz.

Oscar Adayları Açıklandı.

Nisan ayının sonunda takdim edilecek olan 93. Akademi Ödülleri için adaylar belli oldu. Oscar tarihinde ilk kez bu yıl, kadın yönetmenler bir yılda en çok adaylık elde ettiler. Sizler de bizim gibi ödüller verilmeden önce aday gösterilen filmleri sıraya dizip izleme taraftarı iseniz, adayların tam listesine şuradan ulaşabilirsiniz.

Bethesda Oyunları Game Pass’te Yerini Aldı.

Microsoft’un Bethesda’yı satın almasının ardından beklenileceği üzere stüdyoya ait pek çok oyun Game Pass kütüphanesine eklendi. Aralarında Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein ve Dishonored  serilerinin de bulunduğu 18 oyuna Game Pass üyeliği ile hem Xbox hem de PC üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

Avatar, Bir Kez Daha En Fazla Gişe Yapan Film Oldu.

Avatar, 2009 yılında gösterime girmesinden çok kısa bir süre sonra “En Fazla Gişe Yapan Film” unvanını kazanmış, bu ünvanı da End Game ikinci kez vizyona sokulana dek, tam on yıl boyunca elinde tutmuştu. Eh, End Game iki sefer vizyona girebiliyorsa Avatar neden girmesin denmiş olacak ki yapımcılar, aldıkları kararla Avatar’ı tekrar seyirciyle buluşturdular.  Neticesinde film, yeniden en fazla gişe yapan film unvanını kazanmış oldu. Tüm bu süreci takip etmek isteyenlerinizi, ana habere şuradan yönlendiriyorum.

Yüzüklerin Efendisi Dizisinden Bir Oyuncu Ayrıldı.

Amazon’un yoldaki Yüzüklerin Efendisi dizisinde yer alan, rol detayı ise henüz açıklanmamış olan Tom Budge, diziden ayrıldığını açıkladı. Oyuncunun ayrılma kararını, yer aldığı ilk bölüm çekimlerinin tamamlanmasının ardından “yaratıcı süreçle ilgili uyuşmazlık” minvalinde açıklaması, bir tık endişe yaratmadı diyemeyiz. Yine de diziyi heyecanla bekliyoruz tabii ki.

Zaman Çarkı Dizisinden Bir Video Yayınlandı.

Amazon bünyesinde yapım aşamasında bulunan Zaman Çarkı dizisinden, beş saniyelik bir video geldi. Videoda, Rosamund Pike‘ın hayat verdiği Moiraine Sedai karakteri görücüye çıkıyor. Karakter hakkında daha fazla bilgi için, videoyu görünce sevinçten halaylar çekerek yazılan şu yazıya bakabilirsiniz.

Author

Editör-in-çiif. Hayvan dostu, çokça yalnız; ismiyle müsemma ama çoğunlukla zararsız. İyi tavsiye verir, geç olana dek ciddiye alınmaz. Her geçen gün bitkinliğine şaşırarak ‘takı taluy takı müren‘ arıyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.