Bir itirafta bulunayım. Peter Capaldi yeni Doctor Who olarak açıklandığında içimde gizli tuttuğum, yer yer utandığım “Braveheart’tan kaynaklanan, sonra Craig Ferguson ile almış başını yürümüş özenti-İskoç millyetçiliği” hissi aldı başını gitti. Capaldi az evvel bahsi geçen Craig Ferguson‘ın otobiyografisinden yakinen tanıdığım biriydi. Önceki filmlerini, işlerini de bu yüzden az çok biliyordum. Mesela 1980’lerin başında, şimdilerde Late Late Show’u sunmakta olan Craig Ferguson’ın davulculuğunu yaptığı, ilk ismi Bastards From Hell, son ismi Dreamboys olan bir punk grubunun frontman’iydi Peter Capaldi. Gençliğinde o rock ‘n’ roll hayatını dibine kadar yaşamış bir frontman’di üstelik.

İnanmıyor musunuz? Buyrun Dreamboys’un Outer Limits şarkısı. Onun altında da Capaldi’nin bro’su Craig Ferguson’ın programında 2009’da verdiği bir röpörtajı var. “Matt Smith iyiyidi be, bu neyin nesi?” diyecek olanlar için birebir.

 

 

Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.