10 Yıldan fazladır sürmekte olan bir macera şu Runescape serisi. Çok sevildi, dünyanın her yerinde çok beğenildi ve yılları devirmeyi başardı. Öyle görünüyor ki oyunun yapımcıları da bu beğeniden memnunlar ve oyunculara bir karşılık vermek istemişler. Yapımcıların yeni planlarına göre serinin 3. oyununda, oyuncuların vereceği kararlar kesinlikle çok önemli olacak ve senaryonun gidişatını etkileyecek. Çok güzel bir karar olduğunu düşünmekteyim.

Runescape
Artık daha da samimi olacağız!

Peki yukarıda “daha da samimi olacağız” yazmıştım, onunla ne demek istedim. Açıklayayım.

Şirket (Jagex) gerçekten de oyuncularla olan iletişimini ve oyuna olan ilginin devam etmesini istiyor. Bu yüzden ilerleyen zamanlarda dev anketler ve oylamalar yapılacak, oyunculara “İyi misiniz, afiyette misiniz, çoluk çocuk nasıl?” gibi soruların oyunu etkileyen versiyonları sorulacak. Yani oyuncuların istediği tarzda büyülü eşyalar, görevler ve maceralar yaratılmaya çalışacak. E adamlar daha ne yapsın?

Unutmadan, oyunla ilgili yeni bir video da (özellikle oyunun sisteminin gösterileceği bir video) Ocak ayının ortalarına doğru yayınlanacak. Şimdilik bununla idare edin.

Author

Lisans bitti, yüksek lisans bitti, askerlik bitti ama yazmaya ve FRP'ye olan ilgisi bir türlü bitmedi. Tam bir Frp tutkunu, hoş sohbet, biraz umursamaz biraz da tembel. Nerede kötü adam varsa onu sever. İyilikten hoşlanmayan bir süper kahraman. Bir Batman değil ama bir Robin. İzini bulmak için Facebook'a Seçkin Özcan yazmanız yeterli. Face'i var, sohbet için. Bir de artık kızılı var.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.