Star Wars evreninde geçen The Mandalorian dizisi için, dizinin üçüncü sezonun çıkışına tam bir ay kala bir poster yayınlandı. Posterde Grogu arka planda dururken, Din Djarin’i ise elinde darksaber tutarken görüyoruz. Buyurun:

Mandalorian aka Din Djarin holding darksaber wiith his hand in the season 3 poster
Blasterlar icat oldu mertlik bozuldu

Dizinin ikinci sezonunun sonunda yolları ayrılan ikiliye, The Book of Boba Fett dizisinde olduğu gibi yer verilmişti, hatırlarsınız. Eğer hatırlamıyorsanız yeni sezondan önce en azından o kısma bir baksanız iyi olabilir. Posterin paylaşılmasından iki hafta önce yayınlanan trailerda ise dizinin Star Wars evreninde önemli konulara yönelen hikâyeleri işleyeceği vurgulanıyordu. Poster ile pekiştirilen bu vurgular ile birlikte ve özellikle Andor’dan sonra vahşi batı-uzay sentezi temalardan biraz uzaklaşıp, galaksideki siyasi hareketliliğe ve çatışan daha büyük güçlere odaklanılması da çok olası.

İkilinin yeniden bir araya geldiğini görmek ruhumuzu ısıtmış olsa da bakalım sonraki bölümler bizleri nereye götürecek? The Mandalorian’ın 3. Sezonu Disney+ üzerinden 1 Mart’ta yayınlanacak. Posterin paylaşıldığı tweete ise hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Author

Size bir hikaye anlatayım.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.