Fantastik ögelerle ilgilenenlerin de ilgilenmeyenlerin de artık çok aşina olduğu bir konu şu zombi meselesi. Kimse sorsanız “Böyle hayatta kalırım, şöyle yaşarım, abi Shane çok iyiydi niye öldü?” falan diyor. Zombi meselesinin en önemli kısımlarından biri de zombileri elden geldiğince sessiz, hızlı ve az cephane harcayarak öldürmek. Peki sözünü ettiğim oyunda zombi öldürme olayını nasıl yapıyoruz? Kelimelerle.

Zombie Typocalypse, günümüzdeki neredeyse bütün bilgisayarların kaldırabileceği, net üstünden oynanan basit ama zevkli bir oyun. Zombilerin ortaya çıkmasıyla sarılıyorsunuz silahlarınıza (zaten toplamda 3 silah var, sarıl sarıl nereye kadar) ve uzay mekiğine doğru ilerlemeye çalışıyorsunuz. Her bölüm sizi uzay aracına biraz daha yaklaştırıyor. (Adamların fikri dünya temizleninceye kadar uzayda kalmak)

zombie-typocalypse-stage-2

Ek olarakm oyuna elektrikli tel, el bombası ve zırh gibi birkaç ekstra özellik de konulmuş. Birkaç saatinizi geçirebileceğiniz güzelce bir oyun.

Oyunun linki;

http://www.addictinggames.com/funny-games/zombietypocalypse.jsp

Author

Lisans bitti, yüksek lisans bitti, askerlik bitti ama yazmaya ve FRP'ye olan ilgisi bir türlü bitmedi. Tam bir Frp tutkunu, hoş sohbet, biraz umursamaz biraz da tembel. Nerede kötü adam varsa onu sever. İyilikten hoşlanmayan bir süper kahraman. Bir Batman değil ama bir Robin. İzini bulmak için Facebook'a Seçkin Özcan yazmanız yeterli. Face'i var, sohbet için. Bir de artık kızılı var.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.