Hayatta spor olsaydı çok başarılı olacağına inandığım üç şey var; Olimpik sandviç yapımı, ekonomik sucuk kesimi ve ışın kılıcı düellosu. Şimdi bir düşünelim, olimpiyatlarda pek çok değişik spor müsabakası görüyoruz, sonuçta kendo, eskrim ve buna benzer pek çok şey spor olarak sayılıyor, neden ışın kılıcı düellosu da federasyonlu, regülasyonlu, seyircili bir etkinlik olmasın? Ha? Sorarım size?

Böyle düşünen tek ben değilim, Darren Sherman konuyla ilgili bir kampanya bile başlatmış. Sherman, ışın kılıcı düellolarının 2016 olimpiyatlarında yer alması gerektiğinin en büyük savunucularından. “Işın kılıcı düelloculuğu yani Lightsabering milyonlarca insanın katılım gösterdiği gelişen bir spor türü. Bu asil ve ikonik sporun Rio’da gerçekleşecek 2016 olimpiyatlarında bir yeri olması gerekiyor”

1426514872077

Bu sözler Sherman’a ait, işin ilginç kısmı, argümanını desteklemek için bir adette video çekmiş, valla insan izleyince hak vermeden edemiyor. Dünya üzerinde sumo güreşi gibi bir şey varken neden ışın kılıçlarıyla dövüşemiyoruz? Şimdi diyeceksiniz ki “abi ışın kılıçları gerçekten icat edilmediğinden olmasın?”. Evet bunun ben de farkındayım fakat canavar gibi replikalar var artık, neden replikalar ile dövüşülmesin ki?

Hazır Jedi dini ortaya çıkmışken, tapınaklar açılsın, ışın kılıcı resmi bir spor olsun, bununla birlikte Jedi eğitimlerine kendi ışın kılıcını kendin yap gibi şeyler dahil edilsin, ağız tadıyla Star Wars keyfini yaşayalım yahu! Ben Sherman’ın ağır destekçisiyim, ışın kılıcı düelloları gelmezse olimpiyatları da protesto ediyorum. Ayrıca kendime en kısa zamanda bir ışın kılıcı ustası bulmak için arayışlara da başlıyorum. Var mı tanıdığı, bildiği olan?

Author

If I ever woke up with a dead hooker in my hotel room, Matt would be the first person I'd call.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.