Shonen Jump’ın yeni sayısı çıktı. Geçen hafta bahsettiğim gibi One Piece bu hafta dergiye geri döndü. Ekstra olarak da Yu-Gi-Oh! Zexal özel bölümü sevenlerine kavuştu.

Bu haftanın kapağı Daisuke Ashihara’dan

IMG_0188 copy
Bu hafta Shonen Jump’ın kapağında World Trigger mangası yer alıyor. Daisuke Ashihara kapakta bayağı güzel iş çıkarmış. Manganın bu haftaki bölümünde ise Neighbor’lardan daha önce hiç görülmemiş bir atakla karşı karşıyayız. Bu gidişle Golden Goose’u ele geçirecek gibi gözüküyorlar.

IMG_0184 copyOne Piece için spoiler vermek istemiyorum ama çizimlerin hızına yetişmek çok zor. Oldukça sürükleyici ve aksiyon dolu paneller vardı ki, Oda Sensei’nin bu bölümde ne kadar yoğun çalıştığını anlayabiliyoruz.

Nisekoi‘de ise okul festivalinden devam ediyoruz. Bu haftaki bölümde sakin sakin Cosplay cafe yapan grubumuzun başına Kosaki’nin kardeşi Haru yüzünden oldukça garip işler açılıyor.

Bleach‘in bu bölümü ise Orihime’nin yeni kıyafetiyle çalkalanıyor. Resim koyacaktım ama spoiler sayılır, heyecanı bozmayayım.

Naruto‘da bu bölüm biraz zorlu geçiyor. Kaguya’nın zayıflıklarını bulmaya çalışırken can havlindeki ekip oldukça yoruluyor, özellikle de Sakura. Bakalım Sakura, Sasuke’yi kurtarabilecek mi? Gerçi dergi gelecek sayıda bizi bekleyenlere dair son sayfasında spoiler veriyor.

Hunter x Hunter, Ging ve Pariston’ın birlikte çalışamama zorlukları üzerine eğilirken, Ging’in ortaya çıkardığı özel bir yetenek tüm Hunter’lara keşke bende olsa dedirtecek cinsten.

Toriko‘da ise havalar iyice bozuyor, zehir yağmurları ve lazer fırtınalarından bahsediyorum. Zebra ve Coco onlardan kurtulmaya çalışadursun, Toriko da oldukça güçlü bir canavarla karşı karşıya.

Yu-Gi-Oh! Zexal’de ise vay! dedirtecek gelişmeler var. Sadece şu kadarını söyleyeyim; Yuma, Kaito ve Ryoma iki dünyayı kurtarmak için birlikte çalışıyor ve Yagumo’ya meydan okuyorlar. O üçü birbirini boğazlamıyor muydu her seferinde yahu?

One-Punch Man‘de ise uzun süren Lord Boros bölümlerinin sonuna geldik.

IMG_0185 copy

Dergi de başka ne haberler var derseniz, yakın zamanda yapılacak olan San Diego Comic-Con oldukça fazla yer tutuyor. Naruto’nun Seiyuu’su (seslendiren) Junko Takeuchi’nin bir paneli varmış ayrıca imza da dağıtacakmış. Bir de özel üretim ve oldukça pahalı olan 1/6 ölçekli Naruto figürü var ki Keşke SD comic-con’a gidebilsem dedirtiyor. Eh napalım, bu güzelim figürün fotoğraflarına bakmakla yetineceğiz gibi gözüküyor.

Haftaya ise Psyren’in mangakası, Shikigami Twilight Days one shot’ı ile dergiye misafir olacak.

Untitled-1

Author

Wu Wei: the Action of Non-Action / Eşikte Bir Kişi. Mimar, Animanga manyağı, Mütemadi öğrenci @mrvcy

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.