Invincible dizisi için üçüncü sezonun yeni yılda gelmesini bekliyorduk. Yakın zamanda teaserı sızan dizi için o teaser resmi olarak yayınlandı ve yeni sezonun başlangıç tarihi de belli oldu.

Invincible dizisi ilk sezonuyla ilaç gibi gelmişti ve bizi mest etmişti. İkinci sezonunu çok bekledik ama geldiğinde beklediğimizi bulamadık; bunların üstüne sezonun ortasında kocaman bir ara da verince iyice soğuduk işten. Öyle ki üçüncü sezona dair pek de heyecan kırıntısı kalmamıştı içimizde ve “Gelirse izleriz galiba.” moduna girmiştik. Teaser sayesinde öğrendik ki yeni sezon bizlerle 6 Şubat 2025 tarihinde buluşacak. Ayrıca bastırarak da “Sezon arası olmayacak!” diyorlar, en azından eleştirileri dinlemişler diye sevinebiliriz. Önceki sezonlardan da karanlık ve şiddetli olacak sezonun en dikkat çekici yanlarından biri de Mark Grayson nam-ı diğer Invincible’ın değişen kostümü.

Invincible için yayınlanan yeni sezon teaserının arkasındaki düşünceyi anlasam da nedense bana sempatik gelmedi. Aslında severim böyle meta şeyleri ve önceki sezon duyurusuyla benzer şekilde ilerlemesi ya da oraya yapılan göndermeler de iyi düşünülmüş. Galiba bu sefer tebessüm ederek değil de dümdüz bir suratla izlemiş olmamda en büyük etken video öncesinde de bahsettiğim hayal kırıklığı hissinin hala duruyor olması. Yani üçüncü sezon cidden iyi olmadığı sürece ben bir daha bu diziye kolay kolay heyecanlanabileceğimi sanmıyorum. İnşallah Invincible cidden acayip bir şekilde döner de biz de bahar aylarına mest olmuş olarak gireriz hazır seyir zevkimiz bir daha kesintiye de uğramayacakken.

Invincible yeni sezonuyla sizin de bekleme listenizde mi? Teaser iyi olmuş mu? Dizinin ilerleyişi sizi çizgi romanlara yönlendirdi mi? Yorumlarınızda kendinizi çok tekrar etmemeye çalışın.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film&dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.