Marvel’ın Spider-Man serisi zannediyorum ki tarihteki en ilginç süper kahraman film serisi olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Film yapma haklarının Sony’de bulunması yüzünden bir türlü MCU’ya giremeyen, daha sonra her defasında bir defalığına izin verilerek iki tane Marvel filmine kavuşan mahallemizin dost canlısı Örümcek Adam’ımız ilk iki filmden daha büyük bir üçüncü film ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Alfred Molina, Spider-Man 3 filmi için Doctor Octopus rolüyle geri dönüyor!

Samimiyetimle söylüyorum bu noktada ellerimin titremesinden doğru düzgün haberi yazamıyorum. Son olarak Sam Raimi’nin 2004 yılında çektiği ve birçok insan için hâlâ en iyi Spider-Man filmi olarak nitelendirilen Spider-Man 2’de gördüğümüz Doctor Octopus’un yeniden bir Spider-Man filminde gözükecek olması neresinden bakarsanız bakın muhteşem bir olay yahu! Olayın kendisinin mükemmelliği bir yana dursun, bambaşka olasılıklara kapı açması sebebiyle coşkumuzdan yerimizde duramayacak hale geldik!

Efendim bildiğiniz gibi uzun bir süredir ortalıklarda bir iddia dolaşıyor. Bu iddiaya göre Spider-Man’in üçüncü filmi,  sadece tek bir Spider-Man’e değil; Tom Holland, Andrew Garfield ve Tobey Maguire’ın canlandıracağı toplamda üç Spider-Man’e ev sahipliği yapacak. Her ne kadar bu imkânsız gibi görünen fikre biz de en baştan beri oldukça temkinli yaklaşsak da artık izninizle yavaş yavaş hype barajının musluğunu açıyoruz. Yahu böyle bir şey olabilir mi? Lütfen olsun çünkü!

Bakın daha önce ikinci filmin sonunda John Jonah Johnson rolünde J. K. Simmons’u görünce “Aaa ne güzel bir cameo ya” deyip geçmiştim. Bundan iki ay önce Jamie Foxx’un, Electro rolüyle geri döneceğini öğrenince “Ee bunlar Sinister Six’i topluyorlar” falan deyip konuyu bağlamıştım ama bu sefer yok. Bu sefer konunun üstünü kapatmayacağım. Bunlar ciddi ciddi artık Spiderverse filmi yapıyorlar!

The Hollywood Reporter’ın bugün yaptığı “Alfred Molina, Doctor Octopus olarak geri dönüyor” haberi üzerine bir bomba da Collider patlattı! Habere göre sadece Alfred Molina ile Jamie Foxx’un değil; Peter Parker rollerinde Andrew Garfield ve Tobey Maguire, Mary Jane rolünde Kirsten Dunst hatta Gwen Stacy rolünde Emma Stone bile geri dönecek. Arkadaşlar yüksek müsaadenizle ben akıl melekelerimi yitiriyorum bu noktada.

Zaten WandaVision dizisi her geçen gün “Nasıl olacak?” ya dedirtiyorken, Doctor Strange’in ikinci filminin ismi Multiverse of Madness olarak belirlenmişken şimdi de üç Spider-Man’li, Sinister Six’li, Mary Jane’li, Gwen Stacy’li bir Spider-Man filminin gelme olasılığı gerçekten benim heyecanımı körüklüyor. Yani End Game filmi ile süper kahraman filmlerinden tatmin olarak ayrılan birçok izleyicinin yüreğindeki közleri yeniden ateşlendirebilecek kadar büyük olaylar bunlar! İnşallah da gerçekleşirler ve dünya gözüyle görürüz!

Peki, siz ne diyorsunuz efendim bu büyük iddialar ve haberler karşısında? Sizce hüsnü kuruntu mu yapıyoruz yoksa coşmakta haklı mıyız? Yorumlara yazın beraber coşalım!

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.